Hvordan man opbygger en indbygget Entertainment Center

January 6

Hvordan man opbygger en indbygget Entertainment Center

En af de primære fordele ved indbygget underholdning centre er, at du har frihed til at designe det du ønsker. Ved at udnytte eksisterende alkover, hjørner eller andre unikke arkitektoniske detaljer kan du også oprette en one-of-a-kind boligareal med et underholdningscenter, der er en tydelig passer til dit hjem. Du kan også spare penge ved at bygge det selv.

Instruktioner

•Draw et groft omrids af, hvad du ønsker dit underholdningscenter til at ligne. Faktor i placeringen og hvordan du agter at bruge den. Tage målinger af rummet. Også måle det elektroniske udstyr du ønsker at gemme, designe en plads for hver komponent.

Forpakket ufærdige pre-made køkken eller badeværelse underskabe at danne den nederste del af underholdningscenter. Dette bliver skåret ud halvdelen af arbejdet samtidig med at du får en præ-bygget kvalitet fundament for resten af underholdningscenter. Skære huller på bagsiden af underskabe for elektriske ledninger ved hjælp af enten en stiksav eller hul saw.

•Klippe en en tomme tyk krydsfiner eller spånplade bordplade. Installere counter top for at basere kabinetter for at afslutte den nederste del af underholdningscenter. En tomme tyk krydsfiner bør være stærk nok til at bære vægten af en tv- eller andre Hjem apparat. Hvis du er i tvivl, bruger tykkere krydsfiner eller installere yderligere understøtter inde underskabe.

•Klippe 3/4 tommer Birk finer krydsfiner i paneler, der vil danne de lodrette sider af toppen af underholdningscenter. Et lodret panel skal gå på hver ende af enheden. Enhver yderligere lodrette paneler vil definere længden på hylderne og opdele toppen af enheden i sektioner. En typisk underholdning center funktioner tre sektioner. I midten er den bredeste og huser tv- og de fleste andre elektroniske komponenter såsom DVD-afspillere. Siderne er normalt bruges til at gemme dvd'er, cd'er eller bøger.

•Klippe 3/4 tommer Birk finer krydsfiner i vandrette hylder. Længden af hver hylde vil blive bestemt af hvor langt fra hinanden lodret panelerne er monteret. Hylderne kan monteres med hyldeknægte.

•Monter skabslåger og skuffer på underskabe. Eventuelt døre i den øverste del af enheden, montere hængsler til indersiden af de lodrette paneler og montere træ paneler til hængslerne. Hvis du vil installere glas skabslåger, kontrollere de tilgængelige størrelser af præ fremstillet glasdøre og installere de lodrette paneler til at rumme de tilgængelige dør størrelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com