Hvordan man opbygger en indendørs Golf Driving Range

June 25

Hvordan man opbygger en indendørs Golf Driving Range

Ligesom mange sport, er Golf kan blive en afhængighed, og at få tilstrækkelig tid på den række eller golfbane kompliceret af omkostninger og nærhed. Golf er en svær kamp at mestre og kræver vedvarende praksis at være en kompetent aktør. Opsætning af en indendørs rækkevidde er forholdsvis let, forudsat at du har pladsen, og det kan give dig med konstant praksis. Dette giver dig tid på kurset til at nyde spillet og dine kolleger, snarere end at forbande din skive.

Instruktioner

•Kontrollér pladsen du overvejer for din indendørs drivingrange for at sikre det er rummelige nok, og mere vigtigt, at dit loft er høj nok. Tage et par langsomme praksis gynger i rummet. Kontrollere, om der er tilstrækkelig frihøjde til din klub under din backswing og følge op. Hvis din klub ikke ramt loftet, så er dit værelse stor nok til en indendørs drivingrange.

Dyrknings specifikke produkter til dine indendørs drivingrange. Golf redskaber og praksis måtter kommer i flere varianter. Golf måtter kan være udstyret med en eller alle af følgende: ru-længde græstørv, fairway-længde græstørv, en indbygget tee (normalt gummi), som kommer i forskellige størrelser. Prøv dem ud på en lokal golf levering butik hvis det er muligt, og samle måtten der bedst passer dig.

•Pick ud af et net på en lokal forsyning golf butik eller købe en online. Golf net kommer i forskellige størrelser og kan være udstyret med et mål eller markør. For eksempel, måler den Golf Galaxy kørsel bur netto på 8 fod ved 10 fødder, mens Golf Galaxy kæmpe Hit Net er 9 fod af 12 fod. Vælg efter mængden af plads du har, og typen af målet, der interesserer dig mest.

•Indstil op både din praksis mat og net. Sted på nettet relativt tæt på den mødte således at man undgår muligheden for mangler det helt og tager en chance for at beskadige det rum, som din drivende vifte er i.

Forpakket en pakke med billig bolde. Tag din klubber og begynde at øve. Drage fordel af det faktum, at du har en individualiseret installation, der tillader dig at genbruge dine golfbolde. At have en opsætning som dette vil spare dig kørselstid til rækken og penge brugt på en spand med bolde.

Tips & advarsler

  • Du kan studere dit sving ved at installere et spejl på væggen over praksis måtten.
  • Markedsføring på nettet for langt væk ikke kun øger muligheden for mangler på nettet og beskadige dit værelse, men det også kan skabe en ricochet effekt hvor bolden hopper tilbage og sårer dig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com