Hvordan man opbygger en indervæg uden en sømpistol

November 17

Indramning en indervæg uden en sømpistol er mindre effektivt, men ikke umuligt. Tømrere har været framing vægge meget længere end boltepistoler og andre elværktøj har været tilgængelige. En heavy-duty indramning hammer og et par indramning negle er alle kompetente gør-det-selv behov. Men fordi begge hænder for at indstille, hold og hammer et søm, det er bedst at have en hjælper omkring når manuelt indramning.

Instruktioner

•Mark en 2 x 4 med 16-tommer intervaller. Dette er karmen eller sole, pladen som resten af væggen vil stå. Bruge trykimprægneret træ, hvis karmen plade vil hvile på beton eller inden for seks inches af jord. Trykimprægneret træ er gennemblødt i kemikalier, der forhindrer, at absorbere fugt fra beton eller snavs.

•Strømforbrug i standby knytnæve mur stud på karmen pladen så at deres kanter er flush. Har din hjælper holder stutteriet på plads mens du toenail--søm i en cirka 30-graders vinkel--stutteriet på karmen pladen med to indramning negle. Søm en anden to negle fra den modsatte side af stud for ekstra styrke. Gentag på hver 16-tommer-mærket.

•Lay muren på sin side. Placer en 2 x 4 på toppen af knopperne og toenail det på plads. Dette er din top plade. Placer en anden 2 x 4 på toppen af den øverste plade og søm det på plads.

•Strømforbrug i standby afsnittet væg det ønskede. Ramte langs siden af den øverste plade til kile i væggen mellem gulv og loft tværbjælke, hvis nødvendigt. Nail udgangen til en tilstødende væg.

Kortindgangsdør licenserede blikkenslager, autoriseret elektriker eller licens HVAC entreprenør hvis dine planer opfordring til VVS-rør, elektriske ledninger, skifter eller inventar eller HVAC kanaler eller udluftninger i væggen. Lokale bygningsreglementer kræver licenseret fagfolk for disse opgaver.

•Measure og mark placeringen af nogen afbrydere, stikkontakter, inventar og ventilationskanaler. Markere deres placeringer på drywall og gøre udskæringer med din drywall så. Hold drywall mod indramning og drev skruerne med 7-tomme mellemrum gennem gipsvæg på hver stud indtil væggen er dækket.

•Applicer et tyndt lag af fælles sammensatte langs wallboard sømme ved hjælp af din drywall kniv. Tryk en stribe af drywall tape i sammensat langs sømme mellem brædderne. Måle højden af væggen og skære to strimler af hjørne perle til at passe i hjørnerne. Tryk på perle fladt på hjørnerne. Anvende en anden frakke af stof at sømme, og lad den tørre natten over i mudder. Et yderligere lag af sammensatte, lad det tørre, derefter sand med medium-sandkorn sandpapir til at udjævne.

Tips & advarsler

  • Søge lige boards, når du vælger din tømmer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com