Hvordan man opbygger en indgang døren Jamb

January 11

Hvordan man opbygger en indgang døren Jamb

Afhængigt af størrelsen af indgangsdøren og åbning for det, kan det materiale, der anvendes til at bygge en indgang døren jamb variere i bredden. Det kan også variere i type, men dette normalt matcher træsort af døren. Tykkelsen af væggen er et afgørende mål, som det bestemmer bredden af døren jamb materiale.

Instruktioner

Skæring

•Indstil bordrundsav hegn ved bredden af væggen i døråbningen. Være sikker på at medtage indvendigt væg materiale (såsom sheetrock) og det udvendige materiale samt. RIP tre stykker af 1 af 6 til denne bredde. Hvis vægtykkelse er større end 5½ inches, skal du bruge 1 x 8 tommer materiale.

•Measure bredde af døråbningen i toppen. Mark 48-tommer tømmer og skære det til at passe med den elektriske gering sav. Standardhøjde for en post dør er 78-5/8 inches. Dette betyder, at siderne af døren jamb skal være 80 inches til at tillade tærsklen og døren sweeper.

•Mark to 96-tommer stykker tømmer på 80 inches og skære dem med elektriske gering sav. Måle ned fra toppen af døren til toppen af den øverste hængsel. Måle ned fra toppen af den side, hvor døren vil hængsel, tilføje 1/8-inch og gøre et varemærke. Placer den tilsvarende hængsel på mark og spore omkring formen af hængslet med en blyant.

•Measure fra bunden af øverst hængsel til toppen af center hængsel og markere jamb i overensstemmelse hermed. Placer den tilsvarende hængsel på mark og spore omkring figuren som i trin 3. Næste, måle fra bunden af center hængsel til toppen af den nederste hængsel og markeres som du gjorde den anden to.

•Klippe hængslet figurer ud med en router. Være dybden af snittet matcher tykkelsen af hængslet. Installere hængsel pladerne inde udskæringer.

•Mark i midten af den øverste stykke af indgangen døren jamb. Måle bredden af døren og tilføje ¼ tommer. Dividerer dette tal med to og måle fra midtermærke i begge retninger og gøre et varemærke. Dette er, hvor døren jamb side stykker vil sikre at det øverste stykke. Placer carpenter's square på mærkerne og tegne linjer i bredden af materialet.

•Mark et stykke dør stop materiale det samme som målingen beregnes i forrige trin. Skære dørstopperens, så der er 45-graders vinkler i begge ender.

Montage og

•Measure tykkelse af dør og tilsæt 1/8-inch. Markere tre indgangen døren jamb stykker inde fra kanten af jamb i overensstemmelse hermed. Dette er, hvor de dør-stop materiale vil blive sikret. Anvende lim på bagsiden af døren stop materiale til det øverste stykke, placere den på linjen og Fastgør det med 2d finish neglene. Boring pilot huller med 1/16-inch borehoved vil gøre denne proces lettere at udføre.

•Klippe to stykker af døren stoppe materiale længde af siderne af døren jamb. Skære en 45-graders vinkel på den ene ende af hver, så de vil opfylde vinklen af den øverste stykke. Anvende lim på bagsiden af stykkerne og sikre dem til jamb som i trin 3.

Uddelingen sider af døren jamb til toppen af døren jamb med 4d finish negle. Indstille døren jamb i hullet til indgangsdøren. Sted døren shims mellem jamb og studs, hvor nødvendig og sikker jamb til indgangen dør åbning. Sikre hængsel side først. Placer carpenter's plan mod det at være sikker på det er plumb.

•Sæt niveau på det øverste stykke at være sikker på det er niveau. Justeringer kan foretages ved at løfte den resterende side af jamb. Sikre toppen og de resterende side med 4d finish negle.

•Installer døren ved at glide hængsel plader på døren med dem på jamb og trykke hængsel stiften på plads. Installere knop hardware og trim døren med døren beklædning.

Tips & advarsler

  • Rydde op overskydende lim straks med en fugtig klud. For ekstra styrke, fjerne en af hængsel skruer fra hver enkelt hængsel på jamb og erstatte det med en 3-tommer drywall skrue.
  • Ikke anledning til blade af tabel saw nogen højere end nødvendigt for at gøre cut. Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com