Hvordan man opbygger en jern espalier

August 25

De fleste "jern" espalier er faktisk lavet af stål eller aluminium. Ironwork effekt er skabt af hamring af metal eller ved brug af små ruller i enderne af metal. Før du kan bygge en jern espalier, skal du først vurdere slags vegetation, at du agter at hænge på tremmer. Også overveje, hvor du agter at sætte tremmer. Dette vil give dig en idé om, hvilke dimensioner der er behov for den.

Instruktioner

•Du skal bruge et simpelt kryds og tværs design for at gøre din espalier. Du kan finde idéer i mange landskab eller have bøger. Du bliver nødt til at justere dine egne målinger til dette design til at passe det område, der vil holde espalier. Finde ud af hvor meget stål runde du bliver nødt til at gøre espalier med de dimensioner, du har anslået. Din bedste pris vil være fra en stål distributør, som vil sælge disse runder i 20-fods længder. For at bære din stål hjem i en bil eller lastbil, behøver du nødt til at skære dem ned til en kortere længde. Distributøren vil skære dem til dig for et ekstra gebyr.

•Indstil ud din 3/16-inch stål runder på et glat gulv. Omhyggeligt måle de vandrette længder til tremmer. Følge den gamle ordsprog, "måle to gange, klip en gang.'' Skåret i længden. Lade den øverste længde 3 til 4 inches længere, så du kan arbejde ekstra bit ind i en lille rulle.

•Measure lodret længder du skal bruge til tremmer. Lave to længder 6 inches længere så at du kan sætte dem ind i jorden for at skabe en stabil base til at holde espalier og vegetationen.

Angive de lodrette længder en lige stor afstand fra hinanden. Svejse de vandrette længder lodret med mellemrum, og sørg for de er en lige stor afstand fra hinanden, og pladsen. Kontroller de to længere slutningen brancher er 6 inches længere at gå ned i jorden. Du skal have en solid skakternet mønster i slutningen.

•Med faklen, varme lidt ekstra bit på to længere øverste endestykker. Hammer disse bits af varmt metal omkring overfladen af rør, omkring tre fjerdedele af vej rundt. Derefter fjerne dem fra røret, og hammer tips lidt videre i, til at gøre mere ud af en spiral end en cirkel.

•Paint espalier uanset farve du kan lide. Du kan ønske at matche eller kontrast farve af dit hjem. Almindelig sort maling vil give det mere af en Old World smedejern look.

Tips & advarsler

  • Forsigtig beregning af stål til din mønster går en lang vej til at gøre dette job lettere. Få nogen til at hjælpe med at holde stål runder støt mens du svejse. Beskyt øjnene under svejsning.
  • Bære beskyttelsesbriller og handsker når du skærer stål. Er behov for ordentlig øjenbeskyttelse og beskyttende tøj for svejsning. En sikkerhed maske og tilstrækkelig ventilation er nødvendig for maleriet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com