Hvordan man opbygger en kælder Bar

September 27

Hvordan man opbygger en kælder Bar

Kælderen er en uudnyttet diamantmine i de fleste hjem. De rum, der kan oprettes i denne afsides underjordiske rum kan tilføje komfort, ly og fantastisk underholdning.

At tage på en kælder-projektet er tricky, men. For at gøre det selv, skal din kælder være boligejer venlige. Lofterne skal have passende clearance, så du ikke behøver at fjerne og flytte VVS, elektrisk og kanaler. De strukturelle elementer, stillinger og bjælker, nødt til at arbejde inden for din plan og ikke være forpligtet til at flytte. Kælderen kan ikke være fugtigt fra et vand infiltration problem. Disse spørgsmål kræver medvirken af licenseret hovedentreprenør.

Hvis du føler dig sikker på du kan arbejde inden for det som byggede miljø i din kælder, så Følg disse trin for at oprette en behagelig plads og en fornøjelig kælder bar.

Instruktioner

•Measure kælderen og gøre en tegning. Layout, hvor du vil din bar, og hvor du vil møbler. Typisk vil du finde din bar mod en af de kortere vægge i kælderen og reserve længere væggene for siddepladser og omsætning områder.

•Shop for din store bar apparater såsom kegerator, bar køleskab og vin køler. Du vil ved elektriske krav og dimensioner af disse elementer i begyndelsen så du rigtigt kan rumme dem i din bygge ud. Shop for præfabrikerede kabinetter på din lokale bygning leverer også lager. Færdig dit design, når disse armaturer er valgt.

•Begin til at omdanne den rå rum i kælderen i færdige rum.

Opbygning af en "dråbe" loft af 2 x 4 strøer er den bedste måde at skjule alle rør, ledningskanaler og kanalerne kører om i loftet. Du skal måske ramme loftet på to forskellige højder til at omgå forhindringer. Dette er fint; reference billede ved siden af dette trin.

Dit loft strøer bliver nødt til at opsige til en finanskonto, der er forankret i beton væggen. Finans er en 2 x 4 installeret med flade ansigtet mod muren og fastgjort i foundation væggen med 3" konkrete skruer.

•Applicer 3/4" stive isolering til de udsatte beton vægge med byggeri klæbemiddel. Dette er en vigtig hindring for fugt og luftfugtighed. Nu ramme i en 2 x 4 forskalling mur mod den stive isolering som afbilledet. Søm den øverste plade 2 x 4 til bunden af loftet bjælker og skru den behandlede 2 x 4 bundplade i etagedæk hærde med 3" konkrete skruer. Tilføj 2 x 4 knopper på 16" på center.

•Frame bar skelet. Bygge en 42" tall pony mur med 2 x 6 knopper og forankre det i betonen, dette er forsiden af baren. Installere en 3/4" krydsfiner top, der er 18" 24 "bred øverst på væggen. Brug vinkel understøtter for at forankre øverst på forsiden af pony væg. Tilføje 35" tall 2 x 4 stud indrammet"fløj"vægge, der forbinder til pony væggen og udvide tilbage i baren området 24". Disse wing vægge danner hulrum til dine apparater og enhver underskabe.

•Tilføj stikkontakter hvor det er påkrævet. Du skal bruge forretninger i pony væggen til kegerator og andre apparater. Sikre afsætningsmulighederne er på den korrekte placering for apparaterne. Tilføje to over ryggen bar counter top højde for små apparater såsom en blender. Installere loft belysning. Forsænket belysning, spor belysning og vedhæng er alle gode valg for dette rum.

•Insulate forskalling mur stud hulrum med 3-1/2" glasfiber batts. Hvis loftet ikke har isolering, Isoler loftet med R30 batts.

Hæng gipsvæg med 1-1/4" drywall skruer til alle vægge, lofter og baren indramning. Tape, mudder, sand og afslutte den sheetrock. Maling farve valg, pallen er vidt åben for denne plads.

•Installer kabinetter. Skrue din underskabe til pony væggen mellem wing vægge af baren og derefter lægge en 3/4" krydsfiner subtop, der strækker sig over fra wing væg til væg, fløj. Afstandsstykket toppen af kabinettet, hvis der er et hul mellem det og subtop og derefter skrue krydsfiner til toppen af kabinettet.

•Installer din bar bordplader. Du kan installere præfabrikerede granit med bull forkant billigt eller du kan købe præfabrikerede laminat toppe og skære dem til størrelse. Når du har stykker skære, bare lim dem på din krydsfiner subtops. Bor et hul til din øl hanen.

•Installer gulvbelægning. Da dette område vil blive udsat for masser af udslip og krummer, gå med et trægulv eller fliser. Hvis du bruger et trægulv, vil det skulle afsluttes pre-manipuleret træ beregnet til installation på beton. Disse er populære og ganske attraktiv.

Du kan også pletten beton gulvet. Dette gøres i mange kommercielle bar og restaurant steder. Udseendet er mere moderne, så sørg for at det passer med det samlede, du ser du ønsker.

•Installer dine apparater, møbler, game borde og så videre. Spændingen dine venner og enoy.

Tips & advarsler

  • Hvis der er en vandvarmer eller ovn i din kælder. Indramme et skab omkring det og giver en adgang til døren.
  • Du kan tilføje VVS til en vask, men det vil oftest kræve du skåret i kælderen konkrete etagedæk og køre din VVS arbejde. Det er dyrt.
  • Hvis din kælder er forholdsvis lille, kan det være fornuftigt at købe en præfabrikerede modulære bar, som du kan finde online.
  • Du kan købe præfabrikerede øvre og nedre kabinetter fra din lokale bygning levering selskab. Overdel fungerer godt på bagvæggen i baren og sænker kan være gled på plads ved siden af kegerator og kølere på forsiden af baren.
  • Indsende for en over counter tilladelse til dette projekt. Ellers, vil det være et problem, når hjemmet er solgt ned linjen. Ikke permited forbedringer vedrører altid køber.
  • Sørg for du har ordentlig ventilation (frisk luft) kommer ind i rummet og at din ovn og vandvarmer er udmattende plads som krævet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com