Hvordan man opbygger en kælder brusebad Pan

May 25

Hvordan man opbygger en kælder brusebad Pan

Kældrene er blevet alt værelser i de fleste huse: soveværelser, legerum, Familieværelser, lagerrum. Hvorfor ikke gøre din kælder et brusebad, også? For en stor familie eller for nogen med regelmæssige hus gæster er en ekstra brusebad altid værdsat. Når du har afløb regnede, er bygge et brusebad i din kælder forholdsvis let. Mens du kan købe en flise-ready pan, bygge en vil spare dig penge og du kan gøre det enhver størrelse du lide.

Instruktioner

•Build konkrete former at hælde kantsten til dit brusebad. Brug 2 ved 6s slået 2-tommer kant, og space dem mindst 5 inches fra hinanden for at skabe en lang, lav mur. Denne mur vil definere grænser for dit brusebad pan. Med små skruer eller søm, vedhæfte blokke af træ langs top til at holde 2 af 6s i en ensartet afstand. Kontroller dine formularer er niveau, selvom kælderetage er lidt skrå. Fyld små huller under dine formularer med lim caulk.

•Klippe et stykke af 1/2-tommer armeringsjern til at matche længden af dine formularer og suspendere det i midten af formen, parallelt med gulvet, bruge uafgjort wire knyttet til en blok af træ. Du kan også trykke på armeringsjern i beton, når det hældes. Male bunden af formen med en konkret klæbemiddel til at hjælpe din nye konkrete stick til gamle. Bland de konkrete sand mix temmelig tyk, lå det i former, og tryk på siderne med en hammer til at hjælpe mix nøjes.

•Tag former efter at tillade beton for at helbrede i mindst 24 timer. Installere en 40-mm plader af ethylen propylen Dien monomer (EPDM) gummi på gulvet, og mindst 8 inches op ad væggen. Skære hjørner med en hobbykniv og overlapper gummi, som du indpakningen en boks fra indersiden. Lim EPDM sammen med limning lim og tack det på plads langs den øverste kant med tagdækning negle.

•Indstil drain forsamling i sted og beskytte åbning med blå malertape. Med et niveau, finde et sted på bruser-pan væggen, der tillader vand at dræne ca ¼ tommer per fod. Med en filt markør, følge denne linje hele vejen rundt brusebad-pan væggen.

•Mix mørtel til en temmelig våde konsistens, som omkring kage icing. Brug konkrete polymer i stedet for vand for at hindre revnedannelse. Hæld det i gryden og med en lang stål murske, pitch overfladen af dit pan mellem afløbet åbning og din linie på væggen.

•Installer flise-backer board på væggene i dit brusebad, forlader ¼ tommer mellem bunden af bestyrelser og bruser floor. Udfylde dette hul med en høj kvalitet silikone fugemasse og lad det tørre. Male brusebad pan og vægge med en tunge frakke af flydende gummi bruser-pan maling, ved hjælp af en heavy-børste. Koncentrere malingen i hjørner, kanter, og hvor som helst det lader gryden kan lække.

•Fyld gryde med vand efter malingen tørrer---normalt i et par timer. Se rundt på gulvet uden for bruseren for eventuelle lækager. Hvis du ser en, løbe panden og sætte en anden frakke af maling på panden. Hvis der er ingen, tillykke! Er du klar til fliser.

Tips & advarsler

  • Små revner i din hældte brusebad pan er OK. De vil være forseglet med vinyl frakke.
  • Da du arbejder i kælderen, kan du have til shuttle spande af beton op og ned ad trappen. Finde nogle hjælpere med stærke rygge.
  • Bære en respirator, når du arbejder med EPDM lim og bruser-pan maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com