Hvordan man opbygger en kælder i hjemmet

July 7

Opbygning af en kælder i brugbar plads er forholdsvis let, forudsat der er ingen fugtproblemer med. I nogle tilfælde kan snavs skal fjernes fra ydersiden til korrekt vandtæt kælderen. I de fleste tilfælde kan fugtproblemer styres udelukkende fra indre. Når dette er taget sig af, kan du skabe store boligareal i bare et par uger.

Instruktioner

•Sketch levende space og design hvor vægge og indvendige døre vil blive placeret. Overveje aktiviteter og familiens gøremål kan du udføre i rummet. Planlægge VVS- og elektriske forretninger til at rumme tøjvask og levende områder tidligt. VVS- og el behov er svære at forny senere, så planen alt andet omkring dem.

•Installer nye VVS-linjer og elektriske ledninger først. Dette gør det muligt at skjule rør og ledninger med et faldt loft eller særlige bygge-outs omkring loft eller gulv. Da en kælder har aske blokke eller beton på den ydre mure, er det en anden oplevelse end bygning i den største del af huset. Husk at installere ledninger, VVS og afsætningsmuligheder for addtions du vil gøre i fremtiden. For eksempel, hvis du i sidste ende ønsker at bygge en bar i kælderen, planlægge for elektriske og VVS behov nu.

•Installer faldt loft eller gips loftet. Sted træ forskalling strimler omkring vægge for at begynde installationen af drywall eller et alternativ. Der er flere mærker af vandtæt drywall lavet specielt til høj luftfugtighed områder, som du kan bruge. Er færdig med væggene, trim og lister. Installer stikkontakt covers og lamper.

•Sæt dræn, kommoder og brusere eller badekar. Hook op VVS og caulk korrekt. Installere medicin skabe i kælderen badeværelser. Hvis du har et køkkenområde, sat i håndvaske og kabinet næste. Vent, indtil du har installeret gulvbelægning, før du lægger apparater på plads.

•Installer linoleum, flise- eller trægulv i din nye rum. Tilføje gulvbelægning trim i metal eller træ omkring værelser og mellem værelserne i døren tærskler. Forsømme ikke at afslutte trim detaljer, eller det vil være svært at komme tilbage og redo dem i fremtiden. Metal eller træ strimler på gulvet sømme vil holde Gulvbelægning fra at få revet eller beskadiget.

Tips & advarsler

  • Tale med en lokal entreprenør til at finde ud af trin til fugtisolering din kælder. Sørg for at rette problemer versus dækker dem. Selv små mængder af fugt i kælderen vil indlede skimmelvækst.
  • Oprette en speciel plads til kæledyr i nærheden af en uden for exit, da de let kan ødelægge en kælder tæppe eller tygge op dørkarme hvis efterladt der for lang tid. Kan du bygge en outlet døren ind i bunden af en udvendig dør for dit kæledyr til at frit komme og gå.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com