Hvordan man opbygger en kælder Wet Bar

April 20

En våd kælderbaren er et udmærket supplement til dit hjem. Det er især nyttigt, når venner kommer og du vil underholde uden griseri oppe din stue. En våd kælderbaren kan bygges fra solid hårdttræ og metal kabinetter på en brøkdel af prisen end en entreprenør ville opkræve. Det er typisk mindre, end du ville have i din stue og kan også være bærbar, så det kan flyttes af vejen når den ikke er i brug.

Instruktioner

•Klippe to ark i sort melamin til 2 af 3 fødder, derefter klippe en anden til 5 af 3 fødder. Knytte disse til at danne en U-formet bar base der bliver sat direkte på kælderetage.

•Strømforbrug i standby forumet 5-fods på langs, så den placeres lodret; angive en 3-fods længder langs kanten til at danne et hjørne. Boret tre pilot huller hver en fod fra hinanden, langs 3-fods bord og til slutningen af de 5-fods bestyrelser. Derefter dyppe tre 2-tommer træ skruer i træ lim og bore dem i hullerne. Gentag dette for anden siden og de resterende 3-fods bord.

•Measure og skær så en 6-af-3-mund del af hårdttræ krydsfiner (ahorn eller eg) på en tabel. Lå det på jorden. Indstille bar base på toppen af det, så det er placeret omkring 4 inches fra 5-fods bord og der er 6 inches af plads i hver ende. Spore langs indersiden af bar base til disposition hvor de to stykker vil være sluttet.

•Klippe tre flere 4-ved-1-fods sektioner af melamin på et bord så fra de resterende scraps. Coat én side af hver med klæbemiddel. Montere disse langs den øverste kant af kælderen bar base ved hjælp af hånd klemmer eller C-klemmer og lad tørre. Dette giver en tæt forsegling, der hjælper til at reducere fugt, som ofte er fremherskende i en kælder.

•Coat den øverste kant af bar top, herunder melamin seler du sikret på det i trin 4 med klæbemiddel. Sæt arket hårdttræ oven på den våde kælderbaren base. Line det op, så de linjer, du trak i trin 3 er justeret med kanten af baren.

•Lightly sand bar top med 320-sandkorn sandpapir. Pletten toppen med en let finish. Efter det tørrer, forsegle det med et lag af klare polycoat fugemasse. Dette giver en stor overflade for din kælder bar da fugemasse er blank og modstår fugt.

•Installer metal reoler beslag på indersiden af baren basere vægge ved hjælp af en lille 1/2-tommer træ skrue og en dab af klæbemiddel. Installere glasplader som hylder inde i baren. Disse kan lagre alkohol flasker, bar shakers og værktøjer, placere dem inden for rækkevidde og eliminerer behovet for at gå ovenpå til at blive bar værktøjer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com