Hvordan man opbygger en kaffe & ende tabel

June 21

Snedkere og tømrere, der designer, skære og samle på deres egne produkter fra hjemmet for et overskud udgør 12 procent af de 323,300 træbearbejdning arbejdspladser i USA i 2008, ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics. Dette tyder på at bygge hjemmelavet møbler hovedsagelig kunne skabe et overskud, hvis du beslutter at sælge det færdige møbler. Opbygge din egen møbler, sofaborde og ende tabeller, kan du tilføje en brugerdefineret design til dit arbejde, så du står på træbearbejdning marked.

Instruktioner

Opbygge et sofabord

•Lay 2-af 2-tommer tømmer ned på en flad overflade. Brug måling tape, blyant og lineal til at tegne fire bordben på de tømmer stykke, hver måling 20 inches i længden. Lægge tømmer og tag krydsfiner plader og lægge dem. Bruger de samme værktøjer som ovenfor, tegn de resterende stykker til sofabordet. Dette omfatter to rektangler måler 14 inches af 2 inches, to rektangler måler 43 inches af 2 inches og bordpladen måler 45 inches med 15 inches.

•Klippe ni stykker ud for kaffe tabel ved hjælp af saven af dit valg. De bedste typer er puslespillet eller en elektrisk sav, som du har mere kontrol og kan give en skarpere cut. Brug sandpapir til at fjerne Splinter på siderne af hvert stykke.

•Lay fire 2-tommer bred tabel benene til side. Sted 14-tommer-stykker overfor hinanden i en lodret mode og 43-tomme stykker overfor hinanden i en vandret mode til at skabe en stor rektangel. 43-tommer-stykker bør gå i mellem 14-tommer-stykker oprette rektanglet. Fastgør stykker i hjørnerne ved hjælp af 1-tommer-søm og hammer. Bruge to negle pr. hjørne og hammer søm gennem 14-tommer stykke, så de udvider i 43-tommer-stykker. Bruge plan for at sikre rammen er selv når konstruere det.

•Tag fire tømmer bordben og placere en i hvert hjørne af træramme. Benene skal placeres inde i rammen og på enderne, så de alle står lige op i luften. Tilslut hver ben til hjørnet af hamren to søm i hver ramme side. Drej tabel struktur højre side, når du er færdig.

•Lay bordplade ned, så bunden vender opad mod dig. Foranstaltning 1-tommer indad fra alle fire sider og tegne et rektangel ved hjælp af lineal og blyant. Fra denne rektangulære linje, måle en anden 1/2-inch indad og tegne et andet rektangel i den første rektanglet. Afsnittet 1/2-inch perimeter bare trukket svarer til 1/2-inch omkredsen af tabelstrukturen bare samles i det forrige trin.

•Brug blyanten og målebånd til at skabe små mærker inden for afsnittet 1/2-inch. Start fra det ene hjørne og måle 2 inches og gøre en mark. Fra dette mærke, måle en anden 2 inches og gøre et varemærke. Sikre, at de omhandlede varemærker i afsnittet 1/2-inch perimeter. Fortsætte hele 1/2-inch omkredsen er blevet markeret. Gentag denne procedure på træbord ramme, hvor bordpladen vil blive placeret. Mærker lavet bør være ens fordelt som dem lavet på bordpladen. Brug drill og bore bit for at bore 1/4-tommer dybe huller i bordpladen og træramme med hver mark som din guide. Sikre, at de borede huller ikke går igennem på bordplade stykke.

•Sæt et træ dyvel i hver af de borede huller i rammen tabel struktur. Flip bordplade højre side op, så de borede huller vender nedad. Placere tabellen øverst på tabelstrukturen og skubbe ned, så træ dyvler er sat ind i borede huller. Bruge hammeren forsigtigt anvende pres på bordpladen, så det er forsvarligt fastgjort til tabelstrukturen.

Opbygning af en ende tabel

•Draw to rektangler på krydsfiner, der måler 14 inches af 2 inches. Tegne en yderligere to stykker måling 13 inches af 2 inches. Tegne bordplade på krydsfiner, så det måler 15 inches med 15 inches. Tegne fire bordben på det tømmer, der måler det samme som sofabord benene fra den forrige sektion.

•Brug så det samme som i forrige afsnit at skære stykker for tabellen ende. Følg den samme procedure med sandpapering frisk skåret træ.

•Opret en træramme, som du har oprettet ved montering sofabordet. I dette tilfælde sted 14-tommer-stykker vandret overfor hinanden og 13-tommer-stykker lodret over hinanden. 13-tommer-stykker bør være mellem 14-tommer-stykker. Fastgør stykker med den samme metode som beskrevet i trin 3 i forrige afsnit.

•Gentag trin 4 til 7 i forrige afsnit for at fuldføre ende tabel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com