Hvordan man opbygger en kalksten Surround til et træ komfur

July 10

Brændeovne giver varme og en æstetisk funktion i mange hjem. Brændeovn modeller varierer meget, og nogle brænde så rent, at de ikke kræver en udluftning stakken. Den typiske brændeovn er en opretstående metalkasse med en dør. Kassen står på ben og har en skorsten rør til at transportere væk røgen. For at beskytte hjemmet samt forstørre varmen reflekteres ind i stuen, er den brændeovn ofte omgivet af sten eller fliser. Dette forhindrer en omstrejfende varm aske fra at røre ved et brændbart underlag, og stenen vil bevare og frigive varme ind i stuen.

Instruktioner

•Mark dimensioner for surround på gulvet og væggene med en blyant. De fleste lokaliteter regulere størrelsen af træ komfur omgiver pr. bygning kode så tjek de mindste dimensioner, når du køber din tilladelse. At have en brand-beskyttet hearth gulv er væsentlige, sten på væggene bag ovnen er valgfri på de fleste områder.

•Lay ud af kalksten fliser på underlaget i det ønskede mønster. Når det er muligt, skabe et design, der vil kræve så få snit som muligt. Brug afstandsklodser mellem fliser til injektionsmørtel linjer. Måle siderne og toppen af træ brændeovn og lægge fliser til disse områder på sal. Generelt, flisebelægning vil starte fra den forreste og største væg, med eventuelle nedskæringer holdt til bagvæggen.

•Forbered substratet. Undergulvet skal være massivt træ, med ordet strøer fordelt 16 til 24 inches på center. Hvis gulvet har nogen flex, dække underlaget med et stykke af robust krydsfiner naglet til substrat hver 12 inches eller tilføje blokering mellem strøer. Blokering består af stykker af 2 x 4 tommer eller større brædder skåret til at passe mellem strøer. Blokering er undertiden tilgængeligt fra undersiden af gulvet. Rede overfladen skal være jævn og glat med ingen flex. Hvis gulvet har flex, vil det bryde fliser og fuger.

•Klippe plader af polyethylen membran for området at være beklædt med en hobbykniv. Anvende tynd sæt mørtel til gulvet med en v-hak murske; opretholde et 1/4-inch hul mellem enhver væg eller træ trim. Læg membran vaffel siden op over de fugtige tynd sæt. Bruge en injektionsmørtel float til at trykke membranen solidt i mørtel. Tilføje yderligere ark, indtil hele området er dækket. Denne membran absorberer bevægelse af den træ undergulv og forhindrer denne bevægelse fra sprængning kalksten.

•Measure bredde og længde af installation område og snap en kridtstreg på tværs af midten af hver måling. Disse linjer vil hjælpe guide rethed af din flise installation. I modsætning til andre anlæg, som flise fra midten ud, er din primære kant de fliser, der vender ud mod rummet. Fastgør en anden kridtstreg langs din primære kant. Du vil enhver skære fliser at falde bag ovnen.

•Tile gulvet og omgivende vægge baseret på dine tidligere layout og plan. Anvende tynd sæt til toppen af membranen og på undersiden overfladen af hver flise. Line flise op med dit udgangspunkt og holde det ligeud ad den kant, der vender ind i stuen. Tryk på flisen i tynd sæt og vrikke for at sædet det fast på plads. Nogle fliser skal skæres. Brug en våd sav til at skære fliser før du installerer den. Altid skære fliser, som du går, snarere end før du starter dit gulv, da afstanden mellem din flise vil variere under installationen.

•Indstil en spacer ved siden af den første flise, Påfør tyndt sæt til bagsiden af den næste flise så tryk den på plads. Kontrollere rethed af fliser med et niveau. Tør fugerne for at fjerne mørtel mindst halvdelen tykkelse af fliser med en fugtig svamp. Dette er den mørtel, der oser ud omkring siderne af fliserne under installationen. Ingen mørtel skal være tilbage på ansigt eller injektionsmørtel linjer natten over. Flise området hele surround. Tillad mørtel til tørre i 24-48 timer, før du fortsætter.

•Seal flise hvis det er porøse. Kalksten kan have bobler eller huller i flisen. Hvis dette er tilfældet, skal du forsegle kalksten før fugning det således at fuger ikke vil overholde inde i disse porøse områder. Bruge en kalksten sealer anvendes med en skum børste. Tillad sealer til tørre helt, før fugning.

•Tag afstandsstykker mellem fliserne. Bland injektionsmørtel i en spand, så hæld det i en cementmørtel taske. Klem posen for at sprede injektionsmørtel fra applikator spids ind i mellem fliserne. Sprede injektionsmørtel jævnt med fingeren. Ren off enhver resterende injektionsmørtel, mens du arbejder, med en fugtig svamp.

Tips & advarsler

  • Anvende fleksible caulk langs kanterne af enhver abut træ fliser. Dette vil give et færdigt udseende til den ydre kanter og tillader træet at flytte uden revner fliserne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com