Hvordan man opbygger en klima-kontrollerede Salami værelse

February 2

Salami aficionados rammes ofte med en intens trang til at gære og helbrede deres egne pølser. En simpel hærdning kammer hugget fra et gammelt køleskab er stor nok til at rumme de fleste hjem pølse beslutningstagere behov. Når du begynder hærdning pølse for hele familien, men kan en lille klima-kontrollerede salami værelse blive en nødvendighed. Kommercielle udstyr er designet specielt til denne proces, men det kan køre dit hjem pølse making adventure's start omkostninger i skyerne. Men hvis du er villig til at justere dit værelse klima indstillinger manuelt, kan du forvandle enhver Vinduer plads i en salami hærdning afdeling inden for et rimeligt budget.

Instruktioner

Konstruere skallen

•Vælge et sted hvor der allerede er et lille vindue eller hvor du kan punch et hul gennem uden for et vindue air condition, og hvor du vil kun nødt til at tilføje et minimum af nye fuger. Køb et vindue air conditionere enhed vurderet for de firkantede optagelser af din fremtidige salami værelse.

•Strip placering af ethvert tæppe og træ trim. Fjerne hvilken som helst Vinduer og bord dem midlertidigt. Rå i indramning for de åbne sider af rummet, placere studs med 2 fods mellemrum. Måle din ståldør og tilføje den godtgørelse, der er angivet af fabrikanten for døren indramning. Afstandsstykket ramme på både top og bund. Skrue det sikkert til væg, loft og gulv.

•Fit den pre hang dør i den indrammede døråbning og kile den. Kontrollere døren for blomme før skrue det til udformningen.

•Measure din klimaanlægget sagen, tilføjer 1/4 tommer til hver side. Indramme et eksisterende vindue åbning eller præ-cut hul til disse dimensioner. Hyre en autoriseret elektriker til ru-i en dedikeret afsætningsmulighed for klimaanlægget, samt afsætningsmuligheder for din luftfugter og fan som langt fra klimaanlægget som praktisk muligt. Instruere elektriker til ru-i en lys på loftet og en switch i nærheden af dørens åbning.

Hæng gipsvæg på ydersiden af din indramning med drywall skruer, countersinking hver skrue. Passe brikkerne sammen stramt. Tape sømmene med gips tape. Dække tape og 1/2 tommer på begge sider med drywall sammensatte og fylde hullerne til skruer.

•Installer batt isolering fra indersiden af rummet ved hjælp af opførelse hæfteklammer. Skær et stykke af marine krydsfiner til at passe gulvet i værelset. Skru den til undergulvet.

Efterbehandling rummet

•Installer vandafvisende gipsvæg på indrammet vægge, skære små huller med en gipsvæg så for den grov i elektriske. Trække ledningerne gennem hullerne. Drywall eksisterende vægge og loft har de omfattende skader. Sikre drywall, men ikke tape eller anvende sammensatte.

•Klippe vinyl gulvbelægning tomme bredere end rum i alle dimensioner. Start æglæggende det i det fjerneste hjørne, montering vinyl mod begge vægge udstrålende fra hjørnet. Glat vinyl, mens du flytter på tværs af bagvæggen. Skubbe vinyl i det andet hjørne (ikke bøje hele vejen over) og skære væk overskydende. Fortsætte langs væggen, trimning og skubbe vinyl mod gulvet. Gentag for den forreste væg.

•Return til bageste hjørne og se vinyl er passer en sidste gang. Fold vinyl gulve at udsætte tilbage halvdelen af undergulvet. Anvende konstruktion lim på undergulvet, indtil du er inden for 6 inches af vinyl. Udfolde vinyl, hurtigt at skubbe ud nogen bobler og udjævning det til enten hjørne. Tillad lim til at tack før gentages på anden halvdelen af vinyl. Anvende en bred perle af caulk omkring gulve på væggen.

•Klippe dele af skum bestyrelsen til at passe over drywall, skære åbninger for ledninger. Start i den bageste hjørne, lim skum board til en vægsektion ad gangen. Caulk hvert fælles. Gentag for loft, ved hjælp af en lim, der stifter straks. Ringe til Elektrikeren for at afslutte din el-installation med udendørs nominel stikkontakter og stikdåser. Færdig uden for mødesalen og reparere en beskadiget sidespor.

Udstyre salen

•Installer klimaanlægget ved at vippe det gennem hullet fra indersiden. Skru den på væggen ved hjælp af de forborede monteringshullerne på rammen. Anvend caulk hvor klimaanlægget møder muren.

•Indstil op luftfugter i et hjørne langt fra klimaanlægget at forhindre det virker overdrevent. Placer en oscillerende fan i et hjørne diagonalt fra klimaanlægget at fremme luftcirkulationen.

•Monter rustfrit stål kroge i loftet på mindst 18 inches fra væggene. Hænge en grundlæggende hygrometer og termometer i nærheden af det niveau, hvor din salami vil blive helbredt. Sæt din air conditioner til den temperatur, der er angivet i din salami opskrift og gør det samme for befugteren. Forlade lokalet forseglet i 12 timer før du kontrollerer indstillinger mod hygrometer og termometer. Justere indtil salen når den rigtige temperatur og luftfugtighed.

Tips & advarsler

  • Ikke blive forskrækket hvis dine vægge sveder mens salami værelse er i brug. Med luftfugtighed over 75 procent er det højst sandsynligt. Hvis din skum og vinyl leddene er godt lukkede, vil ikke vand skade vægge.
  • Med tilføjelsen af en lille varmeapparat, kan du bruge din DIY salami hærdning plads til gæring, hvis du slår air conditionere og justere indstillingerne luftfugter.
  • Har altid el-arbejde udføres af en autoriseret professionel; dit forsikringsselskab kan ikke betale for brandskader, hvis dine ledninger ikke var afsluttet med en tilladelse.
  • Ikke sælge eller bytte ethvert salami helbredt i et hjem salami rum, som det ikke er blevet inspiceret af USDA.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com