Hvordan man opbygger en knap Tuck polstring hovedgærde

April 5

DIY polstring hovedgærde går et skridt videre når du bruger knapperne til at putte skum og stof tæt på træ base gør totter. Resultatet er flotte, tilpassede hovedgærde for at en hjem crafter kan administrere med minimal færdigheder. Vælg møbelstof for en langvarig hovedgærde, men tyndere quiltning bomuld kan bruges som godt hvis det koordinerer bedre med indretning i dit soveværelse.

Instruktioner

•Measure bredde på din madras. Klip et stykke krydsfiner eller spånplade så det er 48 inches lang og bredden af din madras. Krydsfiner og spånplade generelt kommer i 48-tommer-dækkende ark, så kun ét snit bør kræves. I tømmerhandlen kan være i stand til at gøre denne nedskæring for dig, eller bruge en stiksav. Dette er base for din hovedgærde.

•Mark huller på bagsiden af hovedgærde hvor du vil knap totter til at gå. En måde at få selv huller er at skære en 6-tommer kvadrat af pap til at bruge som skabelon. Pladsen i øverste højre hjørne af hovedgærde og markere venstre side hjørner. Flytte skabelonen, så højre side hjørner line op med de mærker, du netop har lavet og markere de venstre hjørner igen. Fortsætter på tværs, så nedlægge skabelonen, så den øverste hjørner linje op med bunden markerer fra række ovenfor og gøre en tredje række ved at markere den nederste hjørner af skabelonen. Bore huller gennem alle disse mærker.

•Klippe et stykke af 2-tomme skum, der er 24 inches høj og bredden af din hovedgærde. En elektrisk kniv fungerer godt til opskæring skum. Brug hot lim til tillægger den øverste halvdel af hovedgærdet skum. Din hovedgærde har nu skum der dækker de første 24 inches og 24 inches nedenfor, der er afdækket. Bund halvdelen vil passe under din madras og skjules.

•Klippe et stykke af quilt pladevat som er 6 inches længere og bredere end målingerne af skum. Lay batting på et arbejdsoverflade. Sted hovedgærde over det. så skummet er centreret på batting. Trække pladevat rundt på ryggen på toppen og siderne og Hæft det til bestyrelsen. Vend hovedgærde, og Hæft den nederste kant af pladevat lige under den nederste kant af skum. Trim overskydende batting fra den nederste kant, efterlader 1 tomme.

•Klippe et stykke af møbelstof til samme dimensioner som quilt pladevat. Fastsætte stof højre side på et arbejdsoverflade og center skummet over det. Trække stoffet kanter rundt på ryggen og Hæft dem på plads på sider og top. For de bedste resultater, Hæft midt på hver side, derefter arbejde mod hjørnerne. Vend hovedgærde, og Hæft nederst i stoffet lige under skum. Tryk på den korte pistol mod skum, så hæfteklammer er lidt under skum. Trim bunden stof til 1 tomme.

•Thread en stor nål med polstring tråd. Binde en knude i slutningen, og træk nålen gennem et hul i en flad plastik knap. Næste, tråd nålen gennem det første hul på bagsiden af hovedgærde og skum til forsiden af hovedgærdet. Tråd nålen gennem en tufting knappen og tilbage gennem skum og den samme hul i hovedgærde, derefter gennem et andet hul i det flade knap. Gentag denne procedure, sy gennem begge knapper to eller tre gange, derefter binde. Gentag dette trin med flere knapper for hvert hul du boret. Træk hver tuftet knap stram, så den trykker skum, gør en TOT.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com