Hvordan man opbygger en køjeseng med skrivebord

November 5

Hvordan man opbygger en køjeseng med skrivebord

Mange mennesker lever i små rum, og du kan nødt til at være kreative i at designe din stue på en sådan måde, at du kan rumme alle dine aktiviteter. Det er almindeligt at har brug for et skrivebord til skolearbejde, syning eller til at arbejde på en hobby. Hvis du har et lille rum, der ikke lader dig sætte din seng og dit skrivebord på gulvet, bygge en køjeseng med skrivebord nedenunder og du har masser af plads. Når du er færdig bygning, har du et stykke, der er omkring 4 fod bred x 7 fod lang x 6 fod høje. Kaste en enkelt madras på loftet og trække en stol op til den flade skrivebord, som du kan bruge som en skriveoverfladen eller sætte computeren på.

Instruktioner

•Measure og skære tømmer. Hvis rammen for hems, skal du fire 4 x 4 indlæg (6 ft lang); to 2 x 8 stykker cirka 87 i. lang; og to 2 x 8 stykker 48 tommer lang. Grundlaget for din madras vil tage et stykke af 1/2-tommer krydsfiner 39. x 75 inches. Hvis skrivebordet, skal du to stykker af 2 x 8 tømmer, hver cirka 48 inches lang; og et stykke af høj kvalitet 1/2-tommer krydsfiner skæres 75 inches lang og 25 inches dyb.

•Build loftet seng først. Start med 4 x 4 indlæg. Tegn en linje på tværs af stillingen 12 inches fra toppen af hver bord. Disse linjer er hjælpelinjerne til fastgørelse af din lange 2 x 8 stykker (side boards). Du vil vedhæfte 2 x 8 stykker på indersiden af 4 x 4s. Din madras vil være omkring 5 fødder fra gulvet. På den modsatte side af hvert indlæg, markere steder for bore huller under de linjer, du har tegnet. Placer din boret huller på en diagonal mønster, og markere dem, så de vil gå gennem de 4 x 4 og 2 x 8 side bestyrelser og tillade dig at køre en bolt gennem begge stykker af tømmer med plads til at vedhæfte skiver og møtrikker. Bor din huller og vedhæfte din side boards med lag bolte, skiver og møtrikker. Vedhæfte dit hoved og mund bestyrelser. Mark bore huller (diagonal mønster) på den tilstødende side af 4 x 4, over 2 x 8 side bestyrelser. Bore huller gennem de 4 x 4 x, 2 x 8 hoved bord og fod bord. Vedhæfte boards med lag bolte, skiver og møtrikker. Du har lige bygget rammen for din hems. Stå i sengen på sine ben og lægge 39 x 75 inches af krydsfiner på tværs af rammen. Fastgør med træskruer til sikkerhed.

•Build til skrivebord. Mål på indersiden af hver 4 x 4 ben, og tegne en streg omkring 28 i. fra gulvet. Du vil vedhæfte en 2 x 8 støtte under denne linje. Vedhæfte din 2 x 8 understøtter i hoved og mund enderne af din hems. Mark bore huller i en diagonal mønster; bore gennem 4 x 4 og 2 x 8. Brug lag bolte, skiver og møtrikker til at vedhæfte understøtter til benene. Lægge din high-grade krydsfiner på tværs af de 2 x 8 understøtter under sengen. Fastgør med træskruer tilføje stabilitet.

Tips & advarsler

  • Din tømmer værftet kan skære din tømmer for dig, hvis du ved hvad længder og størrelser du ønsker.
  • Altid bære beskyttelsesbriller når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com