Hvordan man opbygger en køkken Appliance opbevaringsskab

January 7

Hvordan man opbygger en køkken Appliance opbevaringsskab

De mange køkkenmaskiner, der gør vores liv så meget lettere, ikke desto mindre er ikke praktisk at opbevare på disken eller i de samme kabinetter som retter og mad. På tælleren, de tager for meget plads og kan være en skamplet for byen, og i fad eller mad kabinetter, de får på måde. Bygge dem deres egen plads giver mulighed for bekvem organisation af disse apparater i en måde, der er tilpasset nøjagtigt til deres storagebehov og den tilgængelige plads i køkkenet.

Instruktioner

•Lay ud af to 1/2-by-24-by-48-inch krydsfiner plader på den arbejdende overflade, med en hjælper holde dem oprejst på deres lange og tynde kanter. Holde disse bestyrelser, som er kabinettet side boards, parallelt med hinanden omkring 18 inches fra hinanden. Sæt en 1/2-by-18-by-24-inch krydsfiner bord, som er det øverste bord mod ene ende af side bestyrelser og flytte boards som nødvendigt at line op alle kanter jævnt.

•Kontrollér huller i de øverste bord, fordelt jævnt hvert fire inches, gennem det øverste bord og til begge side bestyrelser. Sæt 2-tommer skruer i hullerne og spænd dem stramt, indtil stats-skruerne er flugter med træets overflade af det øverste bord.

•Anbring en 1/2-by-17-by-24-inch bestyrelsen inden for rammen af de kabinet, fire inches fra bunden af kabinettet. Bore 4 huller gennem hver side bord og i enderne af dette board, som er den nederste hylde bord. Sæt 2-tommer skruer i hvert hul, og spænd dem helt. Installere yderligere reoler boards på denne måde som ønsket.

•Sæt en 1/2-ved-18-af-48 1/2-inch bord på toppen af en rektangulær ramme af kabinettet, foring op de udvendige kanter, således at de stemmer overens med de udvendige kanter af side boards, øverste bord og enderne af side bestyrelser. Bore huller hver 12 inches gennem denne nyligt tilføjede bord, som er den bageste bord, og i side, toppen og bunden bestyrelserne. Sæt 2-tommer træ skruer i hvert hul og bruge en boremaskine til at stramme dem sikkert på plads.

•Drej hele kabinet forsamlingen så at der er en åben ramme opad. Placer en 1/2-ved-18-af-44 1/2-inch bord og en 1/2-by-4-by-18-inch bord på den åbne ramme så mindre bestyrelsen dækker området i rammen under nederste hylde bestyrelsen og bestyrelsens større dækker området over. Bore huller gennem mindre bestyrelsen og ind i side bestyrelser og nederste hylde bord, fordelt hver 6 inches. Vedhæfte brædder sammen med 2-tommer træ skruer boret gennem disse huller.

•Indstil fire side-mount kabinet hængsler på den ene side af døren og tilstødende side bestyrelsen. Marker placeringen af skruehullerne, løfte døren bestyrelsen, hvis det er nødvendigt at gøre dette. Bore huller i hver markant placering, og tillægger dør og side bordet med 1/2-inch træskruer hængslerne.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten kabinet for at hjælpe det passer til resten af køkken indretning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com