Hvordan man opbygger en køkken Banquette Storage tabel

March 20

Hvordan man opbygger en køkken Banquette Storage tabel

Køkken banquette tabeller er praktiske stykker af møbler til opbevaring samt dekoration. De er gode til store middage og fester, til udlægning af buffeter og banketter. Tilføje en opbevaring element til den standard banquette tilføjer et andet element i brug til dette møbel, giver mulighed for opbevaring af store og tunge genstande. Dette projekt kan nemt opnås med minimal værktøjer og materialer, og færdig med maling eller pletten for en lang række endelige optrædener.

Instruktioner

•Arrange to 1/2-by-36-by-48-inch brædder på den arbejdende overflade, parallelt med hinanden med deres lange, tynde sider på den arbejdende overflade. Skubbe bestyrelser, som er de forreste og bageste sider af banquette, indtil de er to fødder fra hinanden. Sat en 1/2-by-36-by-24-inch bord mod ét sæt side bestyrelsen ender. Justere kanter, så de er selv med hinanden.

•Kontrollér et hul ind i den nye bestyrelse, som er side bestyrelsen banquette, hver seks inches i de forreste og bageste plader. Sætte en 2-tommer træ skrue i hvert hul og bruge en boremaskine til at stramme dem helt, skrue brædderne sammen. Gentag processen med en anden 1/2-by-36-by-24-inch bord i anden enden at være andre side bestyrelsen.

•Sæt et 1/2-by-24-by-49-inch bord mod rammen og Juster kanten af brættet med kanter af rammen. Bore huller hver 12 inches i denne bestyrelse, som er den nederste bord, og igennem til front, bag og side bestyrelser. Sæt 2-tommer træ skruer i hvert hul og stramme dem for at vedhæfte nederst bord.

•Drej banquette så den åbne del af rammen vender opad. Placer en anden 1/2-by-24-by-49-inch bord på toppen af banquette og justere kanterne, så de er selv med rammekanter. Skub en klaver hængslet mellem den nye bestyrelse, der er banket låget, og rammen for banquette. Mark placeringen af klaver hængsel skruehullerne, løft låget, hvis nødvendigt.

•Drill et hul i hver markeret placering. Flytte klaver hængsel og skru den på plads mod låget og banquette side ved hjælp af 1/2-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Slutte banquette med farvning det eller male det efter slibning det og rense det ordentligt. Anvende pletten eller male med længe, selv slagtilfælde i samme retning som træets årer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com