Hvordan man opbygger en køkkenbordet skrivebord

September 19

Opbygge en bordplade skrivebord er et projekt, der kan gøres på mindre end en dag, men resultaterne vil se ud som du arbejdede meget hårdere. Med de rigtige dele, disse enkle instruktioner og nogle knofedt, kan skrivebordet køkkenbordet vare dig for år og ser ud som det blev gjort af en professionel. Og fordi du gør det dig selv, du kan matche materialerne til din indretning. Vælge en base, der giver det udseende, du ønsker, fra land til strømlinet, og derefter vælge mellem hundredvis af køkkenbordet muligheder for at finde netop den, der er rigtige for dig og dit hjem.

Instruktioner

•Decide hvor du ønsker at sætte din køkkenbordet skrivebord. Dit skrivebord vil være lettere at gøre hvis du ikke behøver at skære køkkenbordet, så husk de standard størrelser på: 4 ft, 6 ft, 8 ft. og 10 ft færdige bordplader også kommer i hjørnet stykker, så du kan sætte dit skrivebord i et hjørne, hvis det ønskes.

•Decide om støtteordningen for skrivebordet køkkenbordet. Du har 3 standard valg. Først er at placere skrivebord på toppen af arkivskabe. Dette giver dit skrivebord instant skuffer. Køkken underskabe er også en god mulighed, da de er lavet til bordplader og kan skjule elementer som printere, computer tårne og kontorartikler. For en mere strømlinet skrivebord, kan du bruge skrue-in bordben.

•Measure området hvor bordet vil gå, så du ved præcis, hvad du behøver, når du kommer til butikken. Hvis dit skrivebord vil være lang, vil din støtte valg skal være i begge ender og i midten. Hvis du bruger kabinetter, for eksempel, skal du mindst 3 for en lang flade af køkkenbordet. Køb dine materialer.

•Saml dit skrivebord. Hvis du vælger køkken frysere eller arkivskabe, placere din baser i sted og køkkenbordet på toppen. Justere base og køkkenbordet, indtil de er i den rigtige position for dig. Hvis du bruger bordben, Vend disken og skrue ben parentes i hvert hjørne af køkkenbordet, plus mere i midten, hvis det er nødvendigt. Derefter skrue benene ind i parenteserne.

•Tilføj efterbehandling rører til skrivebordet køkkenbordet. Når din counter er på plads, brug et hul så for at lave et hul eller et par huller i køkkenbordet for elektriske ledninger. Sikre bordplade til væg med L beslag nedenunder at forhindre bevægelse og giver ekstra stabilitet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com