Hvordan man opbygger en køkkenø bordplade

July 8

Øen køkkenskabe er ideelle til tilføjet arbejdsområdet, når der ikke synes at være tilstrækkelig. En ting at overveje når du tilføjer en ø kabinet til køkkenet er mellemrummet mellem øen og de andre kabinetter. Enhver form for bordplade har sine udfordringer så børste på din træbearbejdning færdigheder kan støtte i bestræbelse. For at gøre dette projekt så let som muligt, er en bordrundsav og elektriske gering sav nødvendige.

Instruktioner

•Indstil dimensioner af køkkenet island kabinet. Klip to stykker af ¾ tommer krydsfiner med en bordrundsav vil så at 1 tomme af det hænge over hele omkredsen af øen kabinet. For eksempel, hvis kabinettet er 24 36 inches, cut krydsfiner 26 af 38 tommer.

•Applicer lim til toppen af et af stykkerne og sikre den other sig til det med 1¼ tommers drywall skruer. Rydde op overskydende lim med en fugtig klud. Placere krydsfiner på toppen af øen kabinet. Være det hænger over omkredsen af øen skab jævnt.

•Drill pilot huller gennem øverst direkte over toppen af de kabinet fronter med 1/8-tommer bore bit. Ikke bore i kabinettet fronter. Sikre krydsfiner top til øen kabinet med 2½-tommer drywall skruer.

•Klippe et stykke plastik laminat stor nok til at hænge over krydsfiner bordplade på alle fire sider med en tabel så. Næste, vend det, anvende kontakt cement på plastik laminat og lad det tørre. Gør det samme på krydsfiner bordplade. Anvende en anden frakke til hver.

•Sæt 48 af ¾-tommer træ dyvler vandret på krydsfiner toppen når den kontakt cement får tacky tørre. Disse holde den limede side af laminatet fra at røre den kontakt cement på krydsfiner indtil laminatet er på plads. Vend den plastik laminat, så lim side vender nedad, sæt den på træ dyvler og Placer det, så det hænger over alle kanter af bordplade. Fjern træ dyvler én ad gangen fra midten ud ved at trykke på laminat mod krydsfiner på samme tid.

•Beregn rute laminat, der hænger over kanterne med lidt laminat skæring. Ren overskydende kontakt cement og debris fra bordplade med en blød klud. Slibe kanterne med en afslibning blok og 60 sandkorn sandpapir.

•Indstil den elektriske geringssav på en 45-graders vinkel på den højre side af gering sav. Sted 1 5/8-inch eg flad skimmel så bagsiden er mod hegnet omkring den så og afskårne ende. Næste, måle en kant af bordplade. Læg i slutningen af den måling tape på indersiden af 45-graders vinkel på 1 5/8-inch eg flade mug og mærke toppen af det ifølge målingen taget.

•Flyt indstillingen på den elektriske gering så til den modsatte 45 graders vinkel (den venstre side af saven), Juster mærket med savklinge og skåret stykke af mug. Anvende lim på bagsiden af eg flad mug og fastgøre den til kanterne af ø køkkenbordet med 8-penny finish negle. Hold strimler selv med toppen af bordplade. Gentag dette for de resterende kanter af bordplade.

Tips & advarsler

  • Sænk skruehoveder på krydsfiner bordplade før du anvender laminatet.
  • Sat søm hovederne i eg flad formen med en søm sæt. Udfylde hullerne med træ kit og anvende den ønskede finish.
  • Efterlad aldrig elværktøj uden opsyn i overværelse af børn.
  • Gælde ikke en finish til den eg flad mug uden ordentlig ventilation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com