Hvordan man opbygger en konkret Form til en gårdhave

September 8

Hvordan man opbygger en konkret Form til en gårdhave

Forlæng din konkrete gårdhave ved at tage sig tid til at opbygge en formular, før du hælder den våde beton. Opbygge en konkret form efter udgravning og før æglæggende et kursus af grus vil også sikre din gårdhave slab har skarpe hjørner og løber ikke ind på omkring jorden. Fladede kanter af formen også hjælpe når nivellering slab mens hælde beton.

Instruktioner

•Kontroller træ indsatserne i jorden omkring omkredsen af det udgravede område med intervaller på omkring 4 fødder. Ikke angivet stakes direkte ind i hjørnerne af webstedet udgravning, og bruge en længde af streng til at holde indsatserne i en lige linje mod kanten af udgravede område.

•Indstil en 2 x 4 bord på plads mod træ indsatserne. Skære bord ned til størrelse, hvis nødvendigt, med en tabel så. Angive slutningen af brættet i en 90 graders hjørne af patio slab. Hold slab op til Efterlad en 2-tomme hul nedenfor, og drive søm gennem træ indsatserne og i 2 x 4 bord. Brug søm måling 4 inches lang, og at forlade tomme stikker ud for at lette fjernelse og dekonstruktion af formen.

•Butt en anden 2 x 4 mod kantet slutningen af den tidligere bestyrelse, langs den tilstødende kanten af terrassen og rækken af træ stakes på denne side. Sikre hjørne foranstaltninger præcis 90 grader og justere efter behov med en tømrer square. Niveau de øverste kant af de to tilstødende boards og drive to negle gennem siden af den første bestyrelse i slutningen af det andet bord. Flytte træ indsatserne som nødvendigt at indstille mod kanten af bestyrelsen og drive søm gennem indsatserne og i det andet bord, forlader en tomme af søm hovedet stikker ud. Gentag denne proces for alle hjørner du støder på.

•Tilføj yderligere boards når én standard, 8-mund-lange 2 x 4 ikke strækker sig på tværs af fuld længde eller bredde på terrassen. For at tilføje et ekstra bord, foranstaltning længden kræves og skære bord til størrelse, og angiv derefter bestyrelsen på plads, holde det 2 inches op fra overfladen nedenfor. Sikre, at den øverste kant af denne ekstra bord er flugter med den øverste kant af den tilstødende bestyrelsen. Drive søm gennem træ indsatserne og ind i de tilføjede bestyrelser. Sæt ekstra træ stakes på plads i enderne af brædderne du skal butt sammen langs siderne af patio perimeter, og drive søm gennem disse stakes og ind i bestyrelserne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com