Hvordan man opbygger en krybekælder

October 6

Hvordan man opbygger en krybekælder. En krybekælder er defineret som en smal plads, normalt mindre end fire fod høj, der giver arbejdstagere adgang til VVS- eller elektriske systemer. En almindelig type af krybekælder er en, der finder sted i en kælder, en plads mellem jorden under fundamentet og første sal i et hus. Typer af gennemsøgning mellemrum varierer meget med hjem design, og i stedet for en manuel for bygning, denne artikel giver nogle grundlæggende retningslinjer for at designe en krybekælder.

Instruktioner

•Consider din Vejareal. Du måske ønsker at feje eller pack jorden under huset som et gulv for din krybekælder. Eventuelle rester skal behandles for at gøre de resulterende krybekælder så rene som muligt. Plastfolie kan også installeres.

•Build i access efter behov. Sætte adgang døre/fælder nær hjem infrastruktur såsom vand/kloak rør.

•Consider vægt spørgsmål. Krybekælder vil være en del af en bærende konstruktion, og som sådan, det skal være designet til at holde hvad er oven på den. Vær meget forsigtig, når du udformer bærende elementer af hjemmet. Nogle lax boligejere ender med værelser understøttes ikke af noget, men som minimum, og strukturerne, der er i reel fare for at kollapse.

•Installer nødvendige udstyr første. Beslutte, hvad der vil være i din krybekælder og hvad vil være over det. Det kan være svært at installere udstyr i en krybekælder, efter det er bygget. En vare, som boligejere undertiden omfatter i en krybekælder er en affugter til at beskæftige sig med fugt.

•Figure ud udluftning spørgsmål. Ventilation er en af de vigtigste, og blandt de mest kontroversielle aspekter af krybekælder design. Bygherrer er uenige om behovet for ventilation og metoden. Nogle anbefaler en to-vindue system hvor luft strømmer gennem krybekælder fra den ene side til den anden. Andre installeres mere sofistikerede luft-bevægelse udstyr, citerer potentialet for meldug, rot og andre virkninger af stillestående luft og fugt. Beslutte, hvilke fungerer bedre for dig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com