Hvordan man opbygger en kunstvanding Tank

January 17

Hvis du har din egen græsplæne eller haven, så skal du kigge i at gøre din egen kunstvanding tank. En kunstvanding tank frigør dig fra tidskrævende hånd-vanding. Det også frigør dig fra koble en kunstvanding system op til dit hus VVS system. Med en kunstvanding behov tank du kan høste regnvand i stedet for ved hjælp af drikkevand til din kunstvanding. I perioder med tørke eller vand begrænsning kan dette betyde forskellen mellem liv og død for din plæne eller haven.

Instruktioner

•Drill et hul i siden af tønden, så tæt på bunden som muligt. Gøre hul af samme størrelse som røret fører til dit vandingsanlæg.

•Indstil tønde op i den position, du agter at holde det. En fuld 55 gallon vejer meget, og er ikke let flyttes. Hvis du høst af regnvand til vanding, sæt det under dit hus downspout.

•Sæt linjen indtag fra din kunstvanding system ind i hullet i bunden af tønden. Skubbe konisk filter skærmen skive over slutningen af linje inde i tønden. Forsegle fugen mellem linjen og tønde med caulk.

•Klippe en cirkel eller firkant ud af skærmen, bruger bidetang. Enhver form vil gøre, forudsat at den korteste dimension er to til tre inches længere end bredden af tønden. Placer skærmen på toppen af tønden og bøj kanterne over læben. Fastgør skærmen til tønden med skruerne. Skærmen tillader regnvand falder ind i tønden, eller for dig at hælde vand i det, mens du holder ud snavs. Det giver også mulighed for luft at komme ind i tønden, hvilket er hvad lader vandet flow ud af røret indsat i bunden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde en konisk filter skærmen spændeskive, derefter fylde en plastik kop med filter floss og skære et hul i bunden, som er af samme størrelse som linjen indtag.
  • Brug kun en plastik tønde. Metal kan ætse når vandet tilbage sidder i det i længere perioder.
  • Må ikke genbruges Tønder, der havde giftige kemikalier tidligere er gemt i dem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com