Hvordan man opbygger en L-formet skrivebord i en entre Nook

March 8

Hvordan man opbygger en L-formet skrivebord i en entre Nook

Ligegyldigt, hvor meget plads du har, du altid har brug for mere. Udnytte alle kroge og hjørner i dit hus til at bruge al din plads på den mest effektive måde. Du kan endda konvertere en krog i din entre til en kontorplads ved at bygge en L-formet skrivebord. Ved at opbygge det dig selv, sikre du at skrivebordet passer perfekt ind i krog, tilrådighedsstillelse af praktiske brug af rummet.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde af nook i inches. Krydsfiner, trække disposition for de stykker, du nødt til at skære. To stykker skal være 30 af 18 inches; ét stykke er bredden af nook 18 inches. En anden er dybden af nook med 18 inches fratrækkes denne måling af 18 inches.

•Klippe ud de skitserede stykker med en båndsav. Placer de ark, skåret til 18 inches mindre end dybde langs sin side. Sætte den 18-tommer side af en af de 18 x 30 tommer stykker op til udgangen kanten af en af de 18-tommer ender, så de matcher. Skrue stykker sammen ved hjælp af en magt skruetrækker. Placere en skrue i hver 4 inches. Udfyld de indrykkede skrue områder med træ fyldstof. Når det tørrer, slibe det til at gøre det selv med træ fyldstof.

•Lay stykke af krydsfiner, som er skåret til bredden af nook på sin side. Placer den anden brik, der er 18 af 30 inches op mod basen kanten af andre stykke. Skru den på plads gennem toppen af stykke skæres til bredden. Udfylde hullerne til skruer med træ fyldstof og slibe det ned når fyldstof tørrer.

•Paint stykker i dit valg af farve. Når tør, sætte stykke skæres til bredden i krog med afsnittet 18 x 30 tommer op mod sidevæggen af krog til venstre. Gå nedenunder brik, når det er på plads og skrue i to L-beslag. Hver enkelt skal være 12 inches fra enten væg. Skru toppen af beslaget i toppen af bordet og skrue siden af beslaget ind i væggen.

•Sæt den anden langs højre side af nook med 18-ved-30-tommer stykke vender ud. Kontroller, at det er flugter med de andre stykke. På begge sider af sømmen, vedhæfte et L-beslag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com