Hvordan man opbygger en lækage bevis brusebad Pan

March 30

Hvis du ønsker at opbygge en lækage bevis brusebad pan, skal du være særlig opmærksom på sømmene og foring. Nogle lække bevis brusere bruger et stof liner; andre bruger en membran af plastik. Begge er gode metoder til at gøre din bruser lækage bevis, hvis du følger anvisningerne til punkt og prikke. Gummi membran brusebad pan cylinderforingen, dog, tendens til at være lidt billigere. Det er en lidt mere tidskrævende at installere, men når afsluttet korrekt, forbliver lække bevis for år.

Instruktioner

•Tag målinger i det område, du har indrammet for bruseren. Når du rå i afløbet, skal du måle afstanden fra midten af afløbet til alle de omgivende mure. Disse numre er at finde den passende hældning til brusebad stall gulv. Hvis du ønsker en lækage bevis brusebad, skal du sørge for at vandet løber tilstrækkeligt. Hældningen skal være 1/4" per fod af afstand. Hvis din væg er 3' fra midten af afløbet, den konkrete linje på ydersiden er 3/4" op og vinkler ned til 0 i midten af afløbet.

•Mark højde i bestyrelserne for højden af betonen. Gøre flere mærker og derefter slutte sig til dem sammen for at gøre en linje. Kontrollér linjen med et niveau. Før du begynder at hælde beton, du vil placere i afløbet klemme ring på plads, men klemme ikke det endnu. Brug afdækningstape til at dække åbningen i det og beskytte afløbet fra beton indtaste den.

•Drej et lag af 15 lb følte på gulvet. Du kan bruge plast også. Sørg for, at kanterne overlapper hinanden. Dette forhindrer sub gulv fra tørring konkrete gryden for hurtigt og gå på kompromis med sin styrke. Sætte galvaniseret trådnet wire over lag af filt og enten søm galvaniserede det ned med tagdækning negle eller bruge skruer. I en stor container, mix 3-4 dele af sand for hver del af Portland cement. Tilføj lige nok vand til at gøre det fast men ikke smuldrende. Nogle mennesker anbefaler en latex tilsætningsstof i stedet for vand. Andre mener, det er spild af tid og penge.

•Lay beton langs omkredsen til den højde, du har markeret. Arbejde beton omkring dræn med en tynd kant derefter forbinde to sammen ved at udfylde området i mellem. Brug en plan for at sikre du har en hældning. Hældningen er en nøgle til en vellykket bruser, der ikke lækker. Du kan bruge en bestyrelse til at pakke, tamp, det ned og derefter glat, afretningslag, top med bestyrelsen. Tillad beton tørre mindst natten før du begynder det næste skridt.

•Top off beton med thinset. Mens du venter på thinset at tørre, situationsplan gummi membran og markere alle målinger på det. Du har brug for membran til at gå op ad væggen mindst 2" ud over højden af bremse eller tærskel. Du skal også dække tærskel med membranen. Vandtæt hjørne gussets og alle leddene og forbinder områder med vandtæt tape. Lægge membranen. På afløbet, du tager ud af afløbet hætten, Tilslut membranen sikkert med plastik cement omkring 1/2" fra afløbet og derefter erstatte afløb cap. Låse fælles landbrugspolitik, og det vil besegle membranen. Bruge hæfteklammer på toppen af membranen for at slutte den til væggene. På hjørnerne, fold dem som hospital hjørner på en lagen. Den største nøgle er at forsegle alle sømme grundigt, især på tærsklen. Du skal bruge ekstra stykker til at dække alle udsatte sømme og hjørner. Når du har lukket det, lad det tørre grundigt, mindst natten over, og derefter udføre en vand test på den. Fylde området med vand, lad det stå i 10 timer og se om du har en lækage.

•Tag vandet og lad området tørt. Wrap tærskel med mesh wire og derefter sætte backerboard på ydersiden af tærsklen. Sætte tønde af afløbet tilbage ind i det og tilpasse det til den endelige højde. Beskytte de græde huller i afløbet, åbninger på ydersiden af afløbet, med ært grus. Lægge en tomme af beton, et lag af trådnet og endelig sidst af beton. Du skal pakke mesh på tærsklen tæt med beton.

•Level området med en bestyrelse. Når du har screeded på gulvet glat, tillade beton tørre. Sat backerboard på væggene. Mens konkrete backerboard er god, er det svært at bruge. Der er nyere typer af bestyrelsen at modstå skimmel men er lettere at skære og hænge. Ikke søm under den linje, hvor du lægger gummi membranen. Du skal bare finish bruser på nogen måde du ønsker, fordi brusebad pan er nu lækage bevis.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com