Hvordan man opbygger en laminat bordplade med henhold til monteret dræn

March 9

Hvordan man opbygger en laminat bordplade med henhold til monteret dræn

Laminat bordplader er en alsidig og holdbart produkt, som tilbyder en enorm variation i farver, stilarter og mønstre. Med den seneste popularitet af solid stone og manipuleret stone, har laminater mistet noget af deres popularitet. Solid stone er imidlertid ganske dyrt og uden for rækkevidde for de fleste boligejere. Nye laminater tilbyder et godt alternativ, herunder evnen til at bruge en undermount køkkenvask med en problemfri kant. Disse produkter ser attraktive og vil give den kyndige boligejer, der vælger dem for deres tællere langvarig brug.

Instruktioner

•Measure og skær krydsfiner til størrelsen på din bordplade. Den forreste kant af tælleren bør udhæng kabinet basen af 1-tommer. Brug en tabel sav til at skære krydsfiner.

•Drej krydsfiner hovedet. Måle længden af den forreste kant af bordplade. Klip en 1-tommer krydsfiner strip til denne længde. Anvende en perle af Carpenters lim langs den flade side af the strip. Placer strip selv med den forreste kant af krydsfiner og afstemt med enderne. Skrue strip til krydsfiner med en skrue hver 6 inches. Skruerne bør ikke komme igennem toppen af krydsfiner.

•Drej krydsfiner højre side op. Placer krydsfiner over den kabinet base og Find vasken kabinettet. Måle den kabinet bredde og opdele måling i halvdelen til at finde midten af vasken. Marker kanten af krydsfiner. Bruge en lineal til at tegne en linje på tværs af bredden af krydsfiner viser midterlinien af vasken.

•Sæt undermount køkkenvask skabelon over center-line markerer. Vasken skal være langt nok tilbage fra den forreste kant til at være inde i vasken kabinettet og langt nok fra bagkant til vandhaner. Tegne omridset af vasken på krydsfiner.

•Drill et hul gennem krydsfiner inde i din disposition. Bruge en stiksav, startende i dit hul til at skære ud af vasken. Afsat bestyrelsen til senere. Skru to midlertidige seler over vasken hul. Vend disken på hovedet. Passe din vask i vasken åbning. Klammeparenteserne afholder flush.

•Klippe fire stykker af 1-tommer krydsfiner strip i sektioner, der vil passe langs kanten af vasken. Anvende lim til ansigtet af strimlen. Placer strip ansigt ned over læben af vasken og læbe af undersiden af krydsfiner. Skrue tre eller fire skruer gennem strip i krydsfiner for hver strimmel. Strip størrelser er ikke kritisk. Normalt, de to strimler er kortere end bredden og to strimler er længere end længden, så alle kan fastgøres nemt på plads. Skrue én stribe langs hver side af vasken. Vend disken og skru dine seler.

•Applicer bånd langs indvendigt kant af vasken. Blande og anvende en tyk frakke af auto body kit inde fra kanten af vasken til 2-inches over krydsfiner. Denne frakke er normalt omkring 1/8-tomme tyk tæt på vasken. Helt dække sømmen område. Glat kit med en spartel murske eller stykke pap. Taper kit fra vasken til krydsfiner. Tillad putty tørre fuldstændigt. Sand områderne spartel og omkringliggende glat med et band sander.

•Unroll laminat plader. Klemme laminat til køkkenbordet. Skær langs kanten af disken ved hjælp af en router med en oversize bit så laminatet er 1/2-tommer større end krydsfiner på alle sider. Holde din hånd gennem drænhul i vasken fra undersiden og tegne omridset af vasken på undersiden af laminatet ved hjælp af en blyant. Fjerne laminatet.

•Tape omkring den øverste kant af vasken til at beskytte vasken fra overdreven klæbemiddel. Sted træ skæres ud af vasken dispositionen du skære tidligere, over vasken og vejer den ned med noget tungt. Male toppen af tælleren med laminat klæbemiddel. Male undersiden af laminat med klæbemiddel. Tillad limen tørrer. Fjerne træ, vægt og kant båndet.

•Sæt træ dyvler hver 3 inches over skranken. Placer laminatet på dyvler, så det ikke røre ved skranken. Center laminat på alle sider for fuld counter dækning. Fjerne center dyvler og tryk på laminatet i tælleren. Glat fra midten til siderne. Arbejde fra center mod enderne, fjerne dyvler og trykke på laminatet og imødegå sammen. Afslut ved at rulle en hård rulle over overfladen.

•Router langs omkredsen af krydsfiner med en stram-skæring tip. Lav et hul i laminatet over vasken og routeren rundt i kanten, trimning laminat stramme på indersiden af vasken. Indersiden tape du placeret tidligere bør beskytte den indvendige side af vasken fra mærker.

•Klippe laminat strips til de forreste kanter. Anvende laminat klæbemiddel til front krydsfiner ansigtet og bagsiden af laminatet. Tryk på de to sammen. Brug klemmer til at holde laminatet på plads mens du router de øverste og nederste kant. Sted tape hver 4 til 5 inches tværs laminat kanten til at holde laminat mens limen tørrer helt.

•Sand indvendigt kant af laminat rundt om vasken kanten til at oprette en jævn overgang.

Tips & advarsler

  • Følg producentens anvisninger for tørring gange på den selvklæbende produkt du bruger med din laminat.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com