Hvordan man opbygger en land-tema Bar for en kælder

October 6

Hvordan man opbygger en land-tema Bar for en kælder

Tilføje en bar introducerer en nyttig social element til dit hjem, og bygge din egen bar er så nemt som at bygge et kabinet med en fancy top. Lige kanter og grundlæggende materialer er alle, der er nødvendige for at bygge en stor land-tema bar for din kælder. At vælge de rigtige materialer og tilføje en smule af tematiske dekoration efter byggeriet er afsluttet kan forvandle din bar projekt fra noget grundlæggende i det perfekte supplement til dit hjem.

Instruktioner

•Indstil fire 1/2-by-12-by-48-inch regenereret stykker af laden træ i en perfekt kvadrat, der måler 48 1/2 inches på alle sider. Opnå dette ved Glidebrætter sammen med ene ende af hvert bord trykker mod siden af et andet bord, så de er alle justeret på samme måde. Bruge øvelsen til at omhyggeligt plads to huller i hvert knudepunkt med hullerne går gennem siden af den ydre bord og i slutningen af den tilstødende bestyrelsen. Brug 2-tommer træ skruer til at fastgøre dem sikkert ved at placere en skrue i hvert hul og stramme dem med boret.

•Lay de forsamlede firkantede ramme ned på arbejdsområdet. Sætte en 1/2-af-48 1/2-af-48 1/2-inch bestyrelse oven på disse andre boards med sin ydre kanter lig med de udvendige sider af de andre boards. Laver huller rundt i kanten af denne nye bestyrelse, som er den bageste bord i baren, og i bestyrelser nedenunder, som side bestyrelser. Space huller hver 6 inches. Vride et træ skrue i hvert hul og bruge en boremaskine til at fuldføre tilslutning af bestyrelser.

•Strømforbrug i standby de forsamlede bar ramme op på en af dens side bestyrelser. Placer en tung 1-by-18-by-60-inch bestyrelsen for baren øverst på baren ramme. Justere placeringen af det øverste bord, indtil den ene side af det er flugter med den åbne side af baren ramme og dens andre side pinde ud forbi de bageste bord med 6 inches. Center top bestyrelsen, således at hver af dets ender holde ud 6 inches forbi side bestyrelser af bar ramme.

•Drill otte huller gennem bar ramme og ind i det øverste bord, være omhyggelig med ikke at punktere den øverste bord overflade. Indsætte en 1-tommer træ skrue ved hjælp af boret og fastgør den øverste bord til baren ramme.

•Sand den forreste kant af værktøjslinjen ramme for komfortabel brug af dine gæster.

Tips & advarsler

  • Brug kun forvitret og alderen træ for en virkelig "land" look til den færdige bar.
  • Hvis kun få er tilgængelige, vedhæfte regenereret træ brædder på ydersiden af bar i en tilfældig måde.
  • Installere hylder eller alkohol stativer inde i baren på bartender's side for nem adgang.
  • Installere en fod gelænder 6 inches væk fra bunden af udenpå, hvis det ønskes, for dine gæster.
  • Bruge behandlede tømmer til bunden af baren, hvis din kælder miljøet er udsat for fugt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com