Hvordan man opbygger en lang Park bænk

November 17

Hvordan man opbygger en lang Park bænk

Lang park bænke er er omkring otte fod i længden. De er lavet af behandlede tømmer og bygget til at modstå misbrug i mange år. Behandlede tømmer foretrækkes fordi denne type af træ kan modstå udsættelse for sollys, regn og sne i mange år. Det har de samme standard dimensioner som konstruktion tømmer og er næsten lige så let at arbejde med. Den eneste forskel udover behandlingen af dette tømmer er, at det har tendens til at være lidt tungere end tørt byggeri tømmer.

Instruktioner

•Lay to 16-tommer boards flad, parallel og 17 inches fra hinanden. Lægge en 24-tommer bord vinkelret på toppen af dem, så den øverste kant af 24-tommer bestyrelsen er flugter med enderne af 16-tommer bestyrelser. Enderne af 24-tommer bestyrelsen bør være flush med sider af 16-tommer bestyrelser. Skru 24-tommer bestyrelsen til 16-tommer bestyrelsen så tre skruer indtaste hver 16-tommer bord. Gentag dette trin med de andre to 16-tommer bestyrelser og 24-tommer bord.

•Strømforbrug i standby to par af 16-tommer boards oprejst så 24-tommer boards ikke er på jorden. Placere dem så 24-tommer bestyrelser er parallelle, mellem 16-tommer bestyrelser og fordelte 53 inches fra hinanden. Disse er ben til din parkbænk.

•Lay 96-tommer boards vinkelret på toppen af 24-tommer bestyrelser. Plads i bestyrelser 1/2-inch apart. De udvendige kanter af de to 96-tommer bestyrelser bør flugter med enderne af 24-tommer bestyrelser. Enderne af 96-tommer bestyrelser skal hver være 20 inches væk fra 24-tommer bestyrelser. Skrue 96-tommer boards til 24-tommer boards ved hjælp af fire skruer til hvert bord.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com