Hvordan man opbygger en languster fælde

November 17

Hvordan man opbygger en languster fælde

Hummer fælder kan købes på fiskeri levering butikker, men gør-det-selv laver deres egne med forsyninger, købt på hardware eller hjem forsyning butikker. Gør din egen fælde er det første skridt i diffusering din egen spiny hummere.

Instruktioner

•Measure og skær hver 10-fods PVC brik i 2-mund intervaller. Når du er færdig, skal du have 10 små PVC rør, hver måling 2 fødder hver. Tage to af de små rør og skær dem i halve. Nu skal du have fire 1-fods længder. Gnid off enhver grater omkring cut enderne.

•Prime ene ende af en 1-tommer albueleddet, generøst anvende nogle PVC bånd til slutningen af en 2-fods stykke, og Indsæt den limede ende i PRIMES hullet i albuen. Gentag for den modsatte hul i albuen (du har PVC rørene stikker ud på 90 graders vinkler). Prime og obligation enderne af disse rør, vedhæfte 2-fods stykker og gentage processen med ender på disse albuer. Når du er færdig, har du oprettet et kvadrat lavet af PVC.

•Kontrollér anden pladsen med PVC rør, følge vejledningen i trin 2. Du bør kun have de fire 1-foot stykker tilbage. Prime og bond i begge ender af hver 1 fods stykke og indsætte enderne kun åbne huller tilbage på albue leddene på firkanterne du har lavet. Det slutter sig til de to pladser for at gøre en boks, grundlaget for hummer fælde.

•Drill huller gennem PVC stykker, der gør toppen og bunden af boksen. Dette skaber afløb huller, der ikke kun vil støtte i at tillade fælden at synke, men også til at dræne vandet, når du har fuld fælde inderlår. Don et par rawhide handsker og rul hønsenet over boksens top, bund og to stridende parter. Cut roll væk med et par klip og sikre wire til boksen ved hjælp af plastik kabelbindere.

•Klap en stor mund, kegle-formet kanal ved hjælp af wire og sted det ind i de sidste resterende kvadrat på boksen peger indad. Fastgør læbe af kegle på ydersiden af kassen med plastik kabelbindere. Klip et kvadrat på ledning og knytte dens bund til bunden af en Tragt åbning med løstsiddende bånd til at oprette en faldlem.

•Skru tovstrop i hver af de fire hjørner på toppen af boksen. Binde en 2-fods længde af rebet til hver bolt, samle enderne af rebet og binde dem i midten. Dette skaber et afbalanceret pull reb du kan bruge til at sænke fælden i vandet og trække boksen til overfladen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com