Hvordan man opbygger en lean med et bliktag

April 20

Et halvtag shelter er en struktur med et tag, der skråner i én retning, ofte knyttet til en eksisterende bygning. Med de rette redskaber og materialer, kan en 4 af 8 fod lean bygges mod siden af et hus. Du kan vælge den nøjagtige samme materiale som dit hus for træbeklædningen eller bruge klassiske T1-11 sidespor til front og side vægge.

Instruktioner

•Kontrollér med lokale bygning department at se, hvis du har brug for en bygning tillader. Derefter niveau jorden af en 4-by-8 mund-området for skuret og gøre to rækker af tre konkrete blokke hver for at danne et rektangel 45 af 93 inches. Lå en 2 af 6 tommer af 8-mund-lange konserverende behandlede bestyrelsen oven på hver af de to rækker af blokke på-center.

•Build skuret 's træ base ved at skære syv stykker af 2 x 4 tommer tømmer i længder af 45 tommer. Sælg dem parallelt med hinanden 16 inches fra hinanden på center og negle på 93 tommer lange stykker i to butt ender. Cross foranstaltning for at kontrollere basen er firkantet. Placere ramme på toppen af blokke og skinner og derefter søm på 3/4-inch gulvbelægning krydsfiner.

•Build fire vægge særskilt ud af 2 x 4 tommer tømmer, begyndende med bagvæggen. Vælg fem wall Ørestikker 8 fod lang og gering den øverste kant af hver bord 18 grader. Plads i bestyrelserne side 2 fødder fra hinanden og søm 8 fods boards på butt ender. Stå ramme lodret i sted og søm det ned langs bundplade.

•Hammer sammen ramme for forreste væg med 2 x 4 tommer tømmer, ved hjælp af 6-fod lange stykker for to lodrette støtter og 8-foden bestyrelser for de øverste og nederste plader. Tilføje to lodrette 6-fods dør jambs begynder 2 fødder fra væggens kant på begge sider og en 51 tommer lange fordoblet header 72 inches over gulvniveau.

•Klippe tre lodrette studs for hver af sidevæggene 81-1/4 inches lang. Skær top og bund plader 41 inches lang. Negle til at gøre to rammer, montere dem og søm dem ned langs bunden. Når alle vægge er bekræftet som square og montering, ses skrue dem sammen på hjørnerne og søm på krydsfiner sidespor undtagen tilbage væg som ikke.

•Klippe fem længder af two-by-fours for tag spær med 72 graders vinkel på enderne og en længde af 50-1/2 inches øverst på siden så toppen af den skrånende tag passer stramt mod huset. Nail spær i sted tilføjer ekstra blokering på sidevæggene.

•Nail 1/2-inch CDX krydsfiner til tag strøer. Søm ned tagsten følte papir eller en plastbarriere og begynde bliktag installation på en kant af taget. Skrue ned V-crimp bliktag ark med 1/4-inch skrue hver 2 fod langs den første kant og skrue i klip hver 18 inches og derefter folde over de overlappende kanter.

•Installer en pre hang dobbelt dør, tilføje 1-ved-4 tommer fascia molding omkring døre, under tag kant og i stald hjørnerne og malingen som ønsket.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com