Hvordan man opbygger en let skærm dør

May 13

Hvordan man opbygger en let skærm dør

Skærmen døre så luften kan cirkulere gennem hjemmet, mens forebyggelse dyr, insekter, snavs og ubudne gæster i at komme ind. Skærmen døre er let, og bygget af billige, let tilgængelige materialer. De er typisk placeret udenfor tungere, solid døre på forsiden og hjælpeansatte entryways så de kan tjene som windows, samt indgange. Nemt at samle skærm dør kits er tilgængelige i mange hjem forbedring Centre. Disse kits har tendens til at være billigere end færdiglavet døre, og gøre for en sjov DIY-projekt, under hvilket yderligere støtter elementer kan føjes til en langvarig færdige produkt.

Instruktioner

•Brug et målebånd at størrelse den åbning, hvor døren skærm vil blive installeret. Vælg den ordentlige skærm dør kit til din døråbning åbning baseret på denne måling.

•Hvis en tør køre med din skærm dør kit. Sætte alle brikkerne sammen ifølge producentens anvisninger. Kontroller, at hvert dyvel matcher dens tilsvarende hul og at døren passer til den måde, det skal. Afmontere døren.

•Applicer trælim til hver joint, dyvel, dyvel socket og tenon. Saml døren og bruge bar klemmer til at holde det sammen, flush og støt under tørringen. Ved vekslende din klemmer og placere et lige tal på forsiden og bagsiden af døren, kan du fjerne den vridning eller nogen form for lean som følge af ujævn tryk under tørring proces.

•Brug båndet foranstaltning for at dobbelttjekke, at døren er selv. Strække tapen fra det ene hjørne til det modsatte hjørne og registrere afstanden. Udføre samme måling på andre diagonalen og sammenligne de to målinger. Hvis de stemmer overens, er døren selv. Hvis ikke, foretage justeringer i din fastspænding indtil de gør.

•Brug din magt bore for at gøre 1/4-inch bred huller på hver fælles hvor en tenon glider ind i et hak. Lave huller i hak side af døren, omkring 1/2 tommer fra den fælles kant, og dyb nok så de trænger begge elementer. Brug din hammer til at drive 1/4-inch dyvler i hvert hul efter belægning hullet og dyvel med trælim. Dette vil tilføje støtte til dørkarmen.

•Brug båndet måle for at optage længden af indvendigt kant af skærmen åbner hele vejen rundt om døren. Brug en hånd sav til at skære ramme støbning til at passe. Brug din træ lim, søm pistol og 3/4-inch brads for at fastgøre støbning i sted rundt inde kanten af skærmen.

•Saml den leverede skærmen rammer med din træ lim, sømpistol og 3/4-inch brads. Brug en pensel og pletten er færdig og vandtæt skærmen rammer. Følg producentens anvisninger til farvning og tørring retningslinjer.

•Brug saks til at klippe mesh screen til en størrelse omkring 2 inches længere på hver side end skærmen ramme. Bruge en spline roller at trykke på enderne af skærmen mesh i de udpegede slot langs den indvendige kant af din skærm ramme. Spline rulle hjul kan derefter bruges til fast tryk på din gummi trim stykke ind i åbningen, hvor det vil beskytte den indvendige side af rammen og holde skærmen mesh på plads. Brug saks til at skære væk resterende masker.

•Installer døren ind i din døråbning åbning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com