Hvordan man opbygger en lille betonblok hus

October 30

Hvordan man opbygger en lille betonblok hus

Opbygning af en lille betonblok hus er et af de mest givende projekter, som du kan foretage. Strukturen vil være så stærk som ethvert andet hus og det vil vare i generationer, at give, at det er konstrueret korrekt. De bedste nyheder om at bygge et lille betonblok hus er, at det kan gøres ved den gennemsnitlige gør-det-selv i tre til fem dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Dig og hæld sidefødder mindst 12 inches dyb og to gange bredden af blok vægge. For eksempel, hvis du bruger 12-tommer betonblokke, skal derefter din sidefødder være 24 inches lang. Tilføj 1/2-tommer armeringsjern til sidefoden--to pinde bred til 16-tommer sidefødder og tre pinde bred til 24-tommer sidefødder. Sørg for at hvile armeringsjern på armeringsjern stole eller 3-tommer konkrete mursten, og tillader ikke armeringsjern at røre snavs i sidefoden. Sted 4 fod lange lodret armeringsjern med 4-fods mellemrum i midten af sidefødder--disse armeringsjern vil udvide til din blok væg celler, der vil blive fyldt med mørtel.

•Lay hjørner af blokken hus først. Bruge type-S mørtel for at obligation de blokke, sprede det ud med en mason murske. Lå alle fire hjørner af dit hus. Lå seks til otte blokke på hver side af 90 graders hjørne, kontrollere blok med en firkant og 4-fods hånd niveau, mens du arbejder. Forskyde den næste række af blokke oven på den tidligere en - udgangen af den anden række bør lander midt i først. Fortsætte med at kontrollere hjørnet, som du går højere med blokke. Bruge hånd niveau for at sikre, at blokkene er blommer.

•Sæt linje blokke og nylonsnor fra et hjørne til modsat og begynde fyldet mellem hjørnerne med betonsten. Holde de linje blokke indstillet til toppen af hver hjørne blok, som du fortsætte, og holde linjerne stramt, så at din blok kurser vil være lige. Bygge Trærammer til dør- og vinduesåbninger og sætte dem på plads, når dine vægge har nået dette punkt.

•Fyld med mørtel cellerne i blok vægge, der har armeringsjern og placere U-ankerbolte på toppen af blokke - efter væggene har toppet på 8 eller 9 fod. Udfylde alle andre blok celler med cellulose isolering. Sørg for at ankerbolte er straight og pladsen. Når bolte har angivet til 24 timer, sted 2 af 8 tømmer øverst på væggene - vil dette være vedhæftet fil point for dit tag. Predrill huller til ankeret bolte i din 2 af 8 boards, sætte dem på plads over ankerbolte og stramme boltene ned på træet.

•Sæt din tag til bygningen ved hjælp af søm eller skruer. Du kan indstille prefabbed spær på taget eller stick-opbygge det. Uanset hvad, placere tag framing på 24-tommer Centre og vedhæfte dem til vægpladen ved hjælp af tag framing storm bånd--metal stropper, der hjælpe med at holde taget på hus vægge. Tilføj dit tag pyntede og helvedesild eller tin og trim ud udhæng som ønsket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com