Hvordan man opbygger en lille Infared Sauna

May 2

Infrarøde saunaer fungerer helt anderledes fra traditionelle damp saunaer. I stedet for at varme luften i sauna med damp, varme infrarød saunaer beboerne direkte med strålevarme. Undersøgelser har antydet, at infrarød saunaer er mere til gavn for enkeltperson sundhed og velbefindende ved at bistå i smertelindring, sænke blodtrykket og øge energi og omsætning. De er bygget meget som traditionelle saunaer, men den store forskel i en infrarød sauna er varme mekanisme. Med nogle snedkeri færdigheder og værktøjer, og nogle elektrisk know-how, du kan skræddersy din egen infrarøde sauna.

Instruktioner

•Indstil placeringen af saunaen. Hvis du vil have en udendørs sauna, checke ind bygningsreglementer for dit område. Opbygning af en indendørs sauna er oftentimes lettere, da du kan bruge allerede eksisterende vægge til en del af saunaen.

•Indstil rummets størrelse og design et layout til rummet. For én person, sauna måling 3 1/2 af 3 1/2 fod skal være passende; for to personer, 4 af 4 fødder; og for fire personer, 4 af 6 fødder. Jo flere mennesker, jo større størrelse af rummet.

•Sketch en indledende layout til at bestemme placeringen af døren, bænke, varmeapparater og lys. Holde loftet på din sauna relativt lav; ellers vil varmen slippe lettere.

•Indstil hvor mange varme udledere vil være nødvendige for din sauna. Bestemme hvor mange kubikfod din sauna foranstaltninger ved at multiplicere længden af saunaen ved bredden af saunaen med højden. Du bør have 17 watt energi givet ud for hver kubikfod, så formere din samlede cubic optagelser af 17 watt til at bestemme samlede effektforbrug. Derefter dividere den samlede effekt af 163 at se hvor mange udledere vil være nødvendig. Udledere kommer i sæt af to, så opdele din endelige antal af 2 hen til regne ud hvor mange sæt du vil har brug for. Hvis du kommer op med et ulige tal, afrundes. Det er bedre at have for mange udledere end ikke nok.

•Build vægge. De fleste saunaer er bygget ved hjælp af 2 x 4 tømmer fordelte 16 inches på center. Du ønsker at sikre en stram pasform med sauna vægge, så tunge og groove bestyrelser er anbefalet siden de kan kontrakten og udvide med varmen.

•Undgå at bruge tørre træsorter som eg, da de har en tendens til at revne. Vandtætte vægge er ikke nødvendigt, da infrarøde saunaer ikke brug vand. Uanset hvilken type af træ, du vælger, forlade det ufærdige. Færdige træ vil frigive giftstoffer, når varmen er anvendt.

•Sørg for, at væggene er ordentligt forankret og robust. Hvis du ikke er bekendt med denne form for byggeri, bede om hjælp fra en uddannet tømrer.

•Installer døren. Den nemmeste måde at gøre dette er at købe en prehung dør. Sørg for plads tilbage til døren er stor nok til at rumme en prehung dør. Bredden af uslebne åbning skal være 2 inches større end selve døren. Aperture højde bør være en tomme højere end døren så døren jamb kan nemt passer ind i feltet. For infrarøde saunaer er en isoleret dør ikke nødvendige, selv om det er mere energieffektive.

•Tilvejebringelse ventilation rummet. For en sauna til at arbejde ordentligt, er luftcirkulation nøglen. Forlade nogle plads på dørtærskelen til at tillade friske luft at strømme ind. Udgående luft ventilationskanaler bør også være indbygget i modsat væg omkring to tredjedele af vejen.

•Build dit gulv og loft. I modsætning til damp saunaer er en duck bestyrelse ikke nødvendigt for sal da der intet vand at bekymre sig om. Dog bruge brandhæmmende materiale. Også holde loftet relativt lavt til at hindre luft i at flygte.

•Build din bænke. Brug den samme træ, du brugte til væggene til at bygge dem. Traditionelt, forlænge sauna bænke generelt varigheden af sauna værelse og måle omkring 2 fod bred. Når du installerer bænkene, skal hoveder af søm og skruer være forsænket ind i skoven. Ellers, du eller din sauna gæst kunne få brændt af den opvarmede metal.

•Installer et lys armatur. Beliggenhed, design og antallet er helt op til dig.

•Forbered emitter enheder. Emitter enheder bør leveres komplet med en bolig bakke, en reflektor, to keramiske udledere, to klip og to sæt af møtrikker og skruer. Bolig magasinet og reflektor enheden vil komme som en enhed. Du bliver nødt til at adskille dem før installation.

•Installer udledere. Hvis du ikke er bekendt med elektriske procedurer, kalde en elektriker for at fuldføre processen. Emitter ledninger skal være gevind gennem hullet i reflektor. Udleder bliver så nødt til at være knyttet til reflektoren ved at skubbe klippene ind i rillerne, forudsat. Sætte emitter ledningerne i de terminal blokke og derefter skrue enheden til sikker. Vedhæfte hele enheden til bolig magasinet.

•Sæt udledere hvor det ønskes. Hvis udledere er placeret over bænkene, placere dem lodret. Hvis de er placeret under bænkene, placere dem vandret. Det er en god idé at placere sted dem i en forsænket del af væggen med en wire nettet over emitter, så ingen kan røre det direkte i saunaen.

•Installer emitter enheder. De skal placeres med brandhæmmende isolering bag hver emitter. Derefter tilslutte dem til den vigtigste energikilde. Spørg en elektriker for at få hjælp.

•Installer sauna kontrol. Uanset hvilken type kontrolelementer du køber, vil der typisk være installation at gøre både på indersiden og ydersiden af saunaen. Følg vejledningen, der kommer med kontrollen og spørger en elektriker for yderligere assistance.

Tips & advarsler

  • Forudindstillede saunaer er generelt meget lettere at bygge. Alle materialer er leveret, men de er generelt dyrere, og du kan ikke bygge til dine specifikationer.
  • Tøv ikke med at bede om hjælp fra fagfolk. Det er bedst at få input fra fagfolk, før du fortsætter med sådan en stor virksomhed.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com