Hvordan man opbygger en lille træbearbejdning Shop

June 7

Hvordan man opbygger en lille træbearbejdning Shop

Ikke alle woodworker har plads og budget til at opbygge en fuldt udstyret shop, men medmindre du er en præcision møbelsnedker, du sandsynligvis behøver ikke en. En lille butik kan opfylde de fleste behov, så længe det indeholder de rigtige værktøjer og nok plads og lys til komfort og sikkerhed. Når du udformer butikken, skal du medtage en dør stor nok til din store projekter, lagerplads til træ, og varme og ventilation for personlig komfort.

Planlægning af arbejde plads

Endnu mere end en fuld-størrelse, brug en lille butik for en plan, fordi rummet er en præmie. Du bør starte med udstikker shop på papir. Tegne Lokalernes dimensioner og placere de vigtigste værktøjer, såsom bordrundsav, at sikre, at de har nok plads omkring dem til at navigere fuld plader af krydsfiner. Placer arbejdsborde, strategisk--mod væggen er som regel bedst, men afhængigt af dine projekter, skal du muligvis en med adgang fra alle sider. Glem ikke opbevaringsplads, ikke kun for træ, men også for dit håndværktøj.

Power, lys og luft

Du skal bruge flere stikkontakter og mere end én 20-amp kredsløb til magten dem, så kan du overveje at oprette en sub-panel for butikken. Det bør omfatte et separat kredsløb til lys, så hvis du blæse en breaker mens overbelastning et magt redskab, lysene vil bo. En luftkompressor, sat ind i sin egen kredsløb er nyttigt ikke kun for at afslutte dine projekter men til periodisk rengøring savsmuld dine værktøjer og arbejde. Du bør også investere i en pålidelig air filtration system, især hvis butikken er i kælderen eller en anden del af dit hus i stedet for en ud bygning.

Gulv, vægge og loft

Om ordet i din shop er træ eller beton, det skal være plan; en konkret pad er ideelle, men en krydsfiner undergulvet dækket med vinyl plader eller vinyl fliser også fungerer godt. Lyse farver på vægge og lofter støtte synlighed, og hvis du maler dem, bruge high-gloss emalje, som er lettere at rengøre og mere holdbare end flad eller semi-gloss væg maling. Hvis du har den ekstra plads til det, gøre det loft, der er højere end standarden 8 fod. Du vil takke dig selv hver gang du er nødt til at manøvrere en lang bord eller vende et ark af krydsfiner.

Værktøjer

Tabel saw er den vigtigste bestanddel i de fleste træbearbejdning butikker og normalt indtager den centrale område, men hvis du har brug at spare på plads, kan du foretrækker en transportabel en, der du kan hjulet ud af vejen, når du har brug for plads til forsamlingen. De fleste af dine andre værktøjer vil sandsynligvis være håndholdt dem, herunder Save, høvle, sanders og øvelser. Du skal også bruge et udvalg af håndværktøj, klemmer og diverse varer, såsom lim og skruer. Endelig, investere i mindst en kvalitet workbench--et så solidt og så rummelige som muligt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com