Hvordan man opbygger en linned Closet til badeværelse

April 21

Hvordan man opbygger en linned Closet til badeværelse

Uden en linned closet er der begrænset lagerplads badeværelse fornødenheder, såsom håndklæder, vaskeklude, toiletartikler elementer og rengøringsmidler. Nogle master badeværelser omfatter selv store walk-in skabe i stedet for at sætte skabene i soveværelset. En åben badeværelse væg, en kløft mellem et brusebad mur og strukturelle væg eller en alkove er alle egnede steder til at opbygge en linned skab til badeværelset. Jobbet kræver indramning i en væg, forlader en plads for en skabet døren og installere hylder til opbevaring.

Instruktioner

•Designate en placering for den linned closet, og sørg for at skabet ikke er for tæt på andre døre eller windowsills. Mål bredde, højde og dybde på området til brug for beregningen af nødvendige materialer.

•Locate knopper på de eksisterende vægge med en stud finder og mærke med en blyant. Knopperne levere ankre for skab ramme væggene.

•Mark området for skab væggene på gulvet med en kridtstreg eller blyant. Dette kan kræve to kridtstreger, afhængigt af om du bygger i et hjørne med to eksisterende omgivende vægge eller i en alkove med tre omkringliggende mure. De linjer, du markerer på gulvet skal line op med en stud i væggen.

•Overførsel mærker på gulvet til loftet, opretter hjælpelinjer for at holde toppen og bunden af væggene lige.

•Klippe 2 af 4s for top og bund væg plader som du vil knytte væggen studs. Efterlade et hul i bundpladen til gøre plads for døren, men bruge en enkelt længde af bestyrelsen for den øverste plade over døren.

•Skru eller søm øverst og nederst 2 x 4 plader på plads på gulvet og loftet, med den brede side af bestyrelserne vender op og ned hhv.

•Klippe 2 af 4s til væggen studs at være placeret hver 16 inches; antallet af studs behov afhænger af størrelsen af skabet. En stud er nødvendigt på begge sider af døren åbner, hvilket efterlader et hul på mindst 1/2 tomme højere og bredere end dimensionerne af døren casement.

•Nail studs til de øverste og nederste plader med den smalle side af bestyrelserne vender indersiden og ydersiden skabet; drive søm i en vinkel, så de går igennem stud og plade bestyrelser. Forbinde døren studs med en 2 x 4 header plade installeret 1/2 tomme over højden af døren og casement.

•Dæk væg rammen med plader af gips. Anvende konstruktion lim på knopperne, holde drywall ark på plads, og derefter køre drywall skruer i knopperne fordelt hver 6 til 8 inches. Hvis du har brug at bruge separate ark af drywall, deltage to stykker med leddene delt på midten af stud.

Hæng døren på plads på studs og header plade. Tilføje shims, som skulle gøre det plumb og fastgøre den til studs med skruer eller efterbehandling negle. Men åbne og lukke døren først at teste sin drift før fastgørelse til studs.

•Finish drywall med fælles sammensatte. Tape leddene, anvende fælles sammensatte med en gipsvæg kniv og sand høj steder når mudderet er tør. Tilføje flere fælles sammensatte efter behov hvis lave steder fortsat, så lad det tørre og sand til en glat finish.

•Paint drywall en ønskede farve til at matche badeværelse design.

•Installer det ønskede antal hylder på væggen der skab, ved hjælp af dit valg af reoler. Wire hylder fås i mange forskellige stilarter og er skruet ind i væggen. Alternativt, du kan installere side og bageste væg hovedbøger, små strimler af træ som du kan indstille hylde bestyrelser.

•Installer baseboard trim omkring ydersiden af skabet til at matche resten af badeværelset vægge. Installere gulvbelægningen inde i og omkring skabet, hvis skabet ikke er bygget oven på det eksisterende badeværelsesgulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com