Hvordan man opbygger en Low-Level dæk til en Hot Tub

August 23

Hvordan man opbygger en Low-Level dæk til en Hot Tub

Opbygning af et dæk omkring spabad omfatter måling og skære træ til at konstruere en sturdy af træ indramme omkring karret. Denne ramme er derefter dækket med tømmer, der understøtter den pyntede sig selv ved at køre under de pyntede lameller på 90 grader til lamellerne. Rammens støtte stillinger cementeret fast i jorden, kan du bygge en low-level dæk til spabad, der vil stå fast omkring din balje i mange år, i al slags vejr.

Instruktioner

•Measure højden fra jorden til toppen af spabad, ved hjælp af et målebånd. Tilføje 12 inches til denne måling til at finde længden af de støtte stillinger skal du. Måle længden og bredden af spabadet. Tilføje 24 inches i længde og bredde målinger. Bemærk alle disse målinger på et ark papir.

•Klippe 16 stykker af two-by-four tømmer til støtte post længde, ved hjælp af en rundsav. Lak indlæg ved hjælp af udvendige grade lak og en pensel. Skær 12 stykker af two-by-four længde måling og 12 stykker til bredde måling. Skær længden måling stykker i halve. Skær bredde måling stykker i halve.

•Measure 12 inches tværs jorden fra midten af hver side af spabadet. Markere disse punkter med kridt. Afmærke i marken en firkant omkring hot tub med sider at røre disse markerede punkter. Grave et hul 12 inches dyb ved hjørner af pladsen og midt i hver side af pladsen, ved hjælp af en spade. Grave et hul 12 inches dyb i hvert hjørne af til spabad og midt i hver side af spabadet.

•Mix en batch af beton ved hjælp af 1 del cement, 3 dele sand og 1 del vand. Plante en af støtte stillinger i hvert hul du netop gravet. Fylde omkring indlæg med cement. Vente 48 timer for cement til at indstille før du fortsætter. Måle afstanden mellem de ydre midterste støtte stillinger og ydre hjørne indlæg. Gentag for de indre afstande. Beskåret længde og bredde stykker til disse målinger.

•Skru halvdelen af længden-måling stykker mellem hjørnet og midterste indlæg på indre og ydre langsgående sider af boblebad, på jorden, ved hjælp af 6-tommer lange skruer skruet diagonalt i stykker. Skrue en L-beslag på toppen af de vandrette stykker for at styrke fælles. Skrue bredde-lange stykker mellem støtte indlæg om bredde-lange sider af boblebad på samme måde. Gentag med stykkerne på toppen af stillinger.

•Klippe 10 en af to tommer stråler så længe som bredden på rammen. Skrue en stråle på tværs af indersiden af toppen af rammen på både bredde-lange sider, bruger undersænket 2-tommer lange skruer. Skrue en anden stråle på tværs af ydersiden af toppen af rammen på samme måde. Skrue tre bjælker i mellem indersiden og bom på hver side af rammen, til at dække bredden lange sider med støtter.

•Measure afstand langs længderetningen siderne af rammen mellem hver af de inderste støtte bjælker på bredde-lange sider. Opdele måling af fire at finde antallet af støtte bjælker på hver side af rammen.

•Measure afstanden fra kanten af til spabad til den udvendige kant af rammen i længderetningen siderne af rammen. Skær så mange stykker af en af to tømmer til denne længde som du har beregnet at behøve at gøre støtte bjælker. Skrue bjælker på tværs af længderetningen siderne af rammen med en 2-tommer kløft mellem hver bjælke.

•Klippe strimler af pyntede så længe som længden af rammen, ved hjælp af en rundsav. Lægge pyntede mod kanterne af spabad i længderetningen siderne af rammen. Skrue pyntede støtte stillinger ved hjælp af undersænkskruer 1-tomme lang. Skrue pyntede til resten af de på langs siderne, at holde hvert stykke flugter med den foregående stykke, til at danne en solid dæk.

•Measure afstand fra den yderste kant af en af de spændbåndene cross-stykker på ydersiden af rammen, til den inderste kant af den spændbåndene tværs stykke på indersiden af rammen. Skære pyntede lameller til denne længde ved hjælp af en rundsav. Skru lamellerne oven på bredde-lange sider af dæk rammen med undersænket 1-tommer lange skruer. Ende lameller bør være LUN med kanterne af den langsgående pyntede.

Tips & advarsler

  • Lak dæk og dæk rammen med marine grade lak, at forhindre skader på træ fra stænk når folk komme ind og ud af til spabad. Dette medvirker til at sikre, at dine dæk bliver sikkert i mange år.
  • Når opskæring træ, altid holde dine hænder væk fra savklinge. Dette forhindrer ulykker som nedskæringer, hudafskrabninger eller afhuggede endda fingre på grund af en slip mens vingen er i bevægelse.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com