Hvordan man opbygger en Mantel for gaspejs

October 31

Hvordan man opbygger en Mantel for gaspejs

Hvis du bygge en mantel omkring din gaspejs, vil det gøre det ser autentisk, og tilføje skønhed til dit værelse og værdi til dit hjem. Du kan bygge en meget enkel mantel billigt med et par fyrretræsbrædder og nogle trim. Måle dimensionerne af din pejs til at bestemme længden og bredden af bestyrelser, som du har brug for; forud skårne bestyrelser og trim så du får, hvad du behøver ved hånden når konstruere kaminen.

Instruktioner

•Brug rundsav til at trimme bestyrelser til at passe omkring din gaspejs; Du skal have to boards til hver sin side af pejsen og til toppen. Trim et fjerde bord bredden af pejsen plus bredden på de to skænke. Dette vil være hylde til din mantel. Tage sandpapir og udjævne alle skarpe kanter på skrå brædderne.

•Køre den stud finder på tværs af væggen pejsen er på at finde mur stud bag væggen. Blyant et mærke til at udpege placeringen af knopperne.

•Brug fugepistol til at lægge en perle af limen i en "S" form på bagsiden af brædderne, der omgiver pejsen. Placer bestyrelser på væggen omkring pejsen og brug en plan for at sikre, at de er lige og endda.

•Kontroller søm i hver af brædder med sømpistol; drive dem ind i væggen studs udpeget af blyant mærker.

•Spread lim langs den på den øverste kant af bestyrelsen over gaspejs med fugepistol, og anvende lim på bagkant af den fjerde board, som vil gøre hylde til kaminen. Sæt det på den øverste bord, trykke den mod væggen, så det overholder. Angive en plan mod det at sørge for den sidder jævnt. Indsæt søm ind i det fra toppen ned i brættet nedenunder.

•Miter enderne af trim stykker på 45-graders vinkler ved hjælp af gering så; trim dem til længder kræver ansigt sider og front på hylden for kaminen. Sprede lim på bagsiden af de trim stykker med fugepistol og anbringer dem på hylden. Kørsel efterbehandling negle gennem trim med hammeren.

•Sink og udsatte søm hovedet med søm punch ved at placere spidsen af punch på neglen og rammer punchen med en hammer. Dette vil synke søm hovedet under overfladen. Bruge en spartel til at sprede træ kit over hullerne og sand kit, når det tørrer for at skjule søm huller. På dette tidspunkt kan bejdse eller male mantel for at afslutte den.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger power udstyr.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com