Hvordan man opbygger en Mantel Surround

May 24

Hvordan man opbygger en Mantel Surround

Du kunne købe en præfabrikerede pejs mantel surround, men installere det betyder du har den samme pejs som alle andre, der butikker på den samme hjem forbedring butik eller hjemmeside. Bygge din egen mantel surround for at oprette en arkitektonisk element i dit hjem, der er tilpasset til din smag og hus.

Stykker hver Mantel Surround kræver

Mantel omgiver typisk har samme struktur, men du skal bruge et stykke mantel hylde, to stykker for "ben", der flankerer hver side af brændkammeret og stadig mere materiale til at oprette to tynde men støttende bokse til at fylde i omkringliggende rum, støtter nogle af de mantel vægt og tillade surround til lidt stikker ud fra væggen.

Materialer til Mantel omgiver

Du kan bruge flere typer og stilarter af dele til bygningens opførelse. Lad din ønskede mantel surround guide dit valg. For eksempel for en rustik pejs, kunne du bruge tyk poleret grene til benene, en plade af regenereret træ til kaminen, og square-kantet planker af regenereret træ for de dekorative lister. For en mere traditionel mantel, skal du bruge newel trappe indlæg for ben og niveauer af udskåret træ møbellister for alle de andre stykker.

Kombinowałem dimensioner

Før du køber materialer til en mantel surround, finde ud af hvor meget af de materialer, du skal bruge. Planen for din mantel surround dimensioner at arbejde med omfanget af pejs samt hvor meget af et brændpunkt du ønsker surround til at være. Gå stort for en opmærksomhed at få mantel surround, med en lang, tyk hylde og flere omkringliggende fødder af lag af dekorative støbning. For en mindre skæmmende pejs, kun planlægge Gulvlister, presse om en fod uden for din brændkammer i alle retninger, og holde din mantel størrelse beskedne.

Konstruere Mantel før den vedhæftes

I stedet for at vedhæfte mantel surround til væg stykke for stykke, bygge surround helt som sin egen enhed. Tørre pasform stykker omkring pejsen at sikre, at du kan lide resultaterne, og derefter forbinde dem med trælim og negle. Først konstruere to høje, tynde, bundløse, topløs og backless kasser, der vil flanke pejs, og derefter vedhæfte Ben foran boksene, og, endelig lægger hylden til toppen af kasser og indlæg. Når du vedhæfter den udfyldte mantel surround til væggen, bruge en fransk spiken bag mantel, som bruger sikringsanlæg 1-ved-4 tommer sektioner af træ til at støtte tungere vægte.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com