Hvordan man opbygger en MDF boks til kælderen polakker

March 16

Hvordan man opbygger en MDF boks til kælderen polakker

Mange kældre er fuldt udstyret med rør, polakker og støtter, at var aldrig beregnet til at blive en del af en færdige kælder. Endnu har stigning i hjem kælderen remodels gjort denne situation mere almindelige. En fantastisk måde at skjule disse nødvendige men uinteressant lodret indtrængen er at omgive dem med en MDF kabinet. MDF eller medium-density fiberboard, er et fremragende materiale til dette formål fordi det er billigt, kommer i lange lagner, og kan nemt males til at matche ethvert hjem udsmykning. Disse kabinetter kan yderligere tilpasses af polstring dem til yderligere sikkerhed i legerum eller familieværelser.

Instruktioner

•Measure højde af kælderen stang fra gulv til loft. Optegne denne måling for længden af din MDF plader. Måle bredden af kælderen rør og tilføje 2 inches til måling. Mark denne afstand til bredden af din MDF plader.

•Anvend en målestok, eller en T-square til at overføre målinger til en 3/4-by-48-by-96-inch MDF plade. Brug saven til at skære ud fire identiske boards med disse målinger. Sand boards let med medium-grus sandpapir for at fjerne enhver uslebne kanter skåret kanter.

•Sno pol i et tyndt lag af skum polstring eller andet understøttende materiale. Ikke wrap polakker transporterer varmt vand med materiale, der ikke er brandsikker og varmebestandige.

•Arrange fire MDF bestyrelser rundt stangen med hjælp fra en assistent, gøre dem til et perfekt kvadrat indlæg omkring stangen. Hver side af denne firkantede post bør have en dimension af 3/4 tommer større end bestyrelsen bredde.

•Hav assistenten fortsat at holde, mens du bore huller gennem hver MDF bord og i slutningen af hver tilstødende bestyrelsen, afstand mellem huller hver 12 inches. Bruge et borehoved, der er lidt mindre i diameter end de træskruer, du vil bruge. Sæt 2-tommer træ skruer i hullerne og spænd dem på plads.

•Sand hjørner af boksen til den ønskede glathed og fortsætte med at slibe alle udvendige overflader let med medium-sandkorn sandpapir. Aftørre alle savsmuld. Anvende en lys frakke af maling på ydersiden og lad det tørre i to timer. Gentag med yderligere frakker til dybden af farve ønskes. Anvende tre lag af fugemasse med den samme metode.

Tips & advarsler

  • Boksen kan nemt være indpakket med skum og derefter pakket med stof til at oprette polstret kasser for sikkerheden for børn, der leger omkring dem.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com