Hvordan man opbygger en Metal indlæg hegn

January 25

Hvordan man opbygger en Metal indlæg hegn

Gode hegn skaber gode naboer. Det er endnu vigtigere, hvis du har husdyr, hunde eller kæledyr, der kan vandre ind i dine naboer gården eller græs. Derfor er det en god idé at bygge faste hegn, ved hjælp af stål indlæg og hog wire, den velkendte wire med 6 x 6 tommer sektioner. Ved at forankre dem med en solid træ indlæg hver 40 fod, de bliver stram og vil vare i mange år fremover. Start ved at bygge et afsnit 40 fod lange.

Instruktioner

•Stræk en streng langs jorden centreret på hegnet linje og drev to stakes langs længde 40 fødder fra hinanden. Måle fem lige mellemrum, hver cirka 8 fod, og lægge en stål indlæg på hver 8-fods sektion.

•Strømforbrug i standby op de første stål post og sørg for, at de små knopper på posten opad. Ppound indlæg i jorden indtil fin nederst i stillingen trænger overfladen af jorden.

•Gentag proceduren indtil alle fire stillinger i jorden, ved hjælp af det første indlæg for reference for at få toppen af dem selv med hinanden. Niveau hver post ved justering carpenter's niveau med hver post og derefter bøjning stillingen i hånden i den nødvendige retning.

•Træk ejerandel på enden og ved hjælp af post hul gravemaskine, graver en smal hul 12 inches dyb og lige bred nok til dit indlæg. Hæld en halv pose klar mix i trillebør og tilsæt vand med en haveslange. Bland med skovl til at oprette våd beton. Skovl ca 3 inches i hullet og indsætte den træ indlæg, vride og slibe det ind i den våde beton. Skovl en anden 4 inches af beton i hullet omkring stillingen. Niveau med carpenter's niveau. Gøre begge indlæg. Lad tørre i mindst 24 timer; derefter udfylde hullet omkring stillingen med snavs.

•Stræk hog wire ud mellem de træstolper og banke en hestesko søm i den øverste del af hog wire på ca 50 inches væk fra jorden. Gå til den anden træ indlæg og lave en mark på 50 inches fra jorden. Krog glat ledning aftrækker til den øverste del af wire, trække det så stramt som du kan; låse den og hammer en hestesko søm i den øverste del af wire på mærket.

•Hammer tre mere horseshoe negle ind i hog wire som du strække det mod jorden. Gå over til de andre indlæg og hammer tre flere negle i denne stilling. Vedhæfte wire klip til alle stål indlæg og hog-wire hvor de laver kontakt med hinanden, udjævning med en streng, som du går.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com