Hvordan man opbygger en mikro vindmølle

January 27

Hvordan man opbygger en mikro vindmølle

Vindmøller udgør en ren kilde til vedvarende energi (RE). Afhængigt af din placering, kan opbygning af dit eget hjem vindgenerator og vindmøllen være en farbar vej for at opnå hel eller delvis energiuafhængighed. Men hvis du leger med idéen om at opbygge din egen vindmølle, derefter bygge en mini vind generator version kan bidrage til at opbygge færdighed sæt og teknikker, der anvendes til at bygge en storstilet vindmølle.

Instruktioner

•Test din motor ved at koble det op til et multimeter, der er justeret til 2-12 volt indstillingen. Dreje motoren ved hjælp af en boremaskine til at simulere maksimale vind belastning støder den turbineblade. Realistisk set, hvis du kan spinde motor i hånden for at skabe spænding, kan så motoren bruges til dit projekt. Bruge en DC hobby-motor, der har evnen til at producere maksimal spænding ved lave omdrejninger, mellem 300 og 600, eller kigge efter en computer fan motor, der bruger børster. Andre valgmuligheder omfatter en motor fra en brugt løbebånd, der har etiketten "permanent magnet motor." Alternativt kan du også bestille en specialiseret wind turbine motor fra detailhandlere såsom KidWind.org eller Windstuffnow.com.

•Construct dine vinger. Hjemmelavet vindgenerator hjemmeside anbefaler køb Windmax vinger; der er dog flere blade design planer placeret oven på indre. Fremstil vinger fra PVC-rør ved at skære røret ind fjerdedele længde-måder. Form hver vinge med en palme sander ligner et fly fløj så at det er tilspidset på en skråning og vinklet i front og kommer til en skarp kniv i ryggen.

•Sæt din vingerne til generatoren enten ved hjælp af epoxy eller en bolt og møtrik. Processen vil variere afhængigt af din generator design. Nogle jævnstrømsmotorer kan have en spinner, der allerede er knyttet til deres turbine skaft, som du kan bore huller ind og skrue på møtrikker og bolte til at sikre vingerne på plads. Andre motorer kan kræve fabrikation af et træ hub, hvor knivene er knyttet gennem borede huller. Navet kan derefter Limes med epoxy til generator akslen eller gearing.

•Ledning generator til en blokerende diode, som forhindrer batteriet i at dreje generator, når vinden ikke er dreje vindmøllen. Størrelse ledning vil afhænge af strømstyrken af dit system. Typisk udnytter større vindmølle og solar panelsystemer 12-gauge AWG wire; en mindre mini vindmølle kan dog bruge mere passende størrelse ledning. Konsultere et diagram som den, der findes på Windsun at finde korrekt størrelse kablet til din generator. Strip wiren og pak det omkring de vedhæftede filer til diode og terminal på DC generator.

•Sæt den blokerende diode til en Laderegulator, som vil bidrage til at forhindre, at batteriet bliver betalt for meget. Bruge den samme type af wire som forrige trin til at oprette forbindelse til Laderegulator.

•Tilslut Laderegulator til dyb-cycle batteri. Typisk, charge controllere har deres egen forbindelse ringe for koble dem op til batterier. Ledning batteriet til en power inverter, som også bør have sin egen forbindelse ringe. Tænd power inverter og sætter det ind i et apparat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com