Hvordan man opbygger en militær montre

April 15

Hvordan man opbygger en militær montre

Militære memorabilia er ofte skattede familie keepsakes og en påmindelse om tapperhed og ære af en elsket. Snarere derefter holde dem buret inde i en opbevaringsboks, mange veteraner eller familier af veteraner vælger at vise forskellige medaljer, hædersbevisninger og billeder i en dekorativ sag.

Instruktioner

•Indstil dimensioner af sagen. Sagen skal være af passende størrelse til at holde alle de assorterede militær honnør og memorabilia. Sælg dine varer for at blive vist ud på et bord og arrangere dem som du har til hensigt at få dem vist. Afmåle en firkant ved hjælp af et målebånd, der omgiver din display elementer, at bemærke, bredde, længde og dybde.

•Decide på en attraktiv træ til skærmen sag og begynde at oprette din stykker. Anvende cut mærker til træ ved hjælp af de målinger, du bestemt tidligere. Brug saven efter eget valg til at skære de to sider, top og bund fra dit træ bestand.

•Opret en backer bestyrelse af krydsfiner, en fjerdedel tomme. Måle og skære krydsfiner lige passer på bagsiden af displayet tilfælde.

•Opret display baggrunden ombord backer. Lim en fjedrende skumlag mod krydsfiner backer board. Wrap den viste side af backer bestyrelsen med en filt klud, der er samme farve som den særlige gren af værnepligt. Sikre filt med lavvandede hæfteklammer på den side, der ikke vises. En korte pistol kan bruges til at gøre dette lettere.

•Saml montre. Tag et øjeblik til tør-fit displayet tilfælde før du anbringer permanent brikkerne sammen. Fastgør siderne til bunden først med en tynd streg af træ lim og derefter med et par af træskruer. Lim og skrue den øverste stykke på de to tilfælde sider og derefter tilbage på bagsiden af sagen. Give sagen nok tid til limen tørre før farvning eller maleri.

•Fyld displayet tilfælde. Placer din militære memorabilia, herunder medaljer, hædersbevisninger, bånd, billeder og meget mere ind i sagen om følte backer bord. Varerne kan være fastgjort eller hot-limet på restpladen, eller de kan simpelthen bare placere inde i sagen.

•Purchase en hård, klar plast dække, der er brugerdefinerede klip til dimensionerne på forsiden af sagen. Påfør et tyndt lag lim af montre, markedsføring og trykke på dækslet på plads og gør det muligt at tørre perimeter.

Tips & advarsler

  • Oprette et indrammet plastik cover med hængsler til at være i stand til at tilføje eller fjerne viste elementer.
  • Udvis altid forsigtighed for at beskytte dine hænder og øjne når du skærer træ.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com