Hvordan man opbygger en miljøvenlig grønt tag

September 18

Hvordan man opbygger en miljøvenlig grønt tag

Grønne tage tilbyder mange fordele at boligejere og samfundet som helhed. De er miljøvenlige på flere niveauer. Ikke kun gøre de reducere bygning afkøling belastninger og derfor reducere energiomkostningerne, de også reducere urban heat island, forbedre luftkvaliteten, tilføje æstetiske værdi og give levested for bestøvere og andre vilde dyr. Installation af et grønt tag er en måde at reducere dine miljømæssige fodaftryk, forbedre dit hjem og give noget tilbage til samfundet.

Instruktioner

Design & Installation af et grønt tag

•Consider de funktioner, du vil et grønt tag at opfylde. Ud over at være godt for miljøet, kan grønne tage tilbyde andre funktioner såsom udendørs boligareal til et hjem eller en urtehave.

•Hire en bygningsingeniør til at vurdere taget. Vurderingen vil omfatte dens bærende kapacitet og dets tilstand. Taget skal muligvis repareres eller styrket før det er egnet til et grønt tag.

•Decide på typen af grønt tag at installere. Afhængigt af den strukturelle vurdering og de funktioner, du vil den grønne tag at give, vil det være enten omfattende eller intensiv. Omfattende grønne tage er billigere at installere, lettere vægt, og nemmere at vedligeholde. Intensive grønne tage har et tykkere lag af vækstmedium til at støtte en større variation af planter, men de er dyrere og kræver mere vedligeholdelse.

Dyrknings grønt tag installatører. Medmindre du har erfaring med konstruktion og grønt tag installation, er installation af et grønt tag ikke et godt gør det selv projekt. Når du vælger et firma, overveje sin erfaring, omkostninger og designfunktioner det tilbyder.

•Hent nødvendige tilladelser. De fleste byer kræver tilladelser til installation af grønne tage, men nogle gør ikke. Find ud af hvad din bys krav er og om det giver noget incitament til at installere grønne tage.

•Vælg dine planter. Typisk er de bedste planter til et grønt tag naturligt hjemmehørende arter, fordi de godt i klimaet og skaber levesteder for indfødte fugle og hvirvelløse dyr. Intensive grønne tage kan også behandles som haver for voksende blomster, buske, urter og grøntsager.

•Installer et tag vandingsanlæg. Medmindre det grønne tag er omfattende med kun tørke tolerant planter, skal periodisk vanding. Din grønne tag installer kan også designe og installere en kunstvanding system, eller du måske nødt til at hyre en anden entreprenør til at gøre det.

•Maintain tag ligesom du ville have. Intensive grønne tage skal lugning og beskæring. Omfattende grønne tage med indfødte planter har brug for meget lidt vedligeholdelse, når de er etableret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com