Hvordan man opbygger en Mobile Home blok Foundation

November 22

Mobile homes er præfabrikerede strukturer bygget på en fabrik og transporteres med lastbil til deres set-up placering. I mange tilfælde er produceret hjem på en blok eller betonfundament og derefter rejst med blokke. Hjemmet er bundet til jorden af snegle kører dybt ind i den jord samt "binde stropper," eller metal stropper, fastgjort til instituttets blok. Hælde et betonfundament kræver en masse fysisk arbejde.

Instruktioner

•Measure ud installationsplaceringen med et målebånd. Mark dimensionerne af instituttets langs græsset med spraymaling. Dette vil skabe en visuel reference til græs og muldlag udgravning.

•Rent en kompakte læsser og grave ud det område, hvor det betonfundamentet vil være hældt, efter linjerne spray malet på jorden. Grave hullet omkring 2 inches dyb, hvilket gør det så bred og lang som mobile hjem.

•Pound 1 x 2 tommer træ stakes i hver af de fire hjørner af det udgravede område med en gummihammer. Wrap snor rundt om hvert spil, at skabe en streng rektangel.

•Sæt en linjeniveau på hver side at hæve eller sænke strengen som nødvendige indtil niveau. Placer niveau hvert par fødder, kontrollerer det hver gang for at sikre, at alle fire sider er niveau.

•Build beton danner ved at installere 2 x 4 tommer tømmer bjælker omkring området udgravede, strengeinstrumenter. Fastgør stakes at bjælker med en hammer og søm. Pund indsatserne i jorden med en hammer. Tømmer bør være flush med udgravningens edge men ikke gå ind i 2-tommer udgravede område.

•Øge eller lavere former at indstille selv med det niveau streng linje. Hver side af formularerne, der skal være niveau at have en god, niveau fundament.

•Pour beton i former. Gøre betonen flugter med tømmer formularerne ved hjælp af en smøre. Brug en bullfloat til at gøre grundlaget glat og endda. Lad det tørre og indstillet til 30 dage før du installerer mobilhome på instituttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com