Hvordan man opbygger en modulær hus

February 26

Modulære huse er gennemskåret huse, der er præfabrikeret og består af flere moduler eller sektioner. Disse moduler er bygget i en fjerntliggende facilitet og derefter leveres til den endelige site af konstruktion, hvor de samles i et enkelt hus. Der er mange fordele ved at bygge modulopbyggede huse, og det er ved at blive mere populære.

Instruktioner

•Få det land du ønsker at bygge den modulære hus. Dette kræver en masse forskning og en stor initialinvestering, medmindre du allerede har en patch af jord at bygge på.

•Find en lokal modulære hjem bygherre. Modulære boliger er bygget i fabrikker, ofte i et samlebånd mode, hedder BobVila.com. Fordi den modulære hjem bygherre vil være ansvarlig for bygning, transportere og installere din modulære hjem, er det vigtigt, at du arbejder med et modulært hjem bygherre at du tillid, og som har et godt omdømme. Få en personlig anbefaling kan være den bedste måde at finde en modulopbygget hjem bygherre til at arbejde med.

•Customize din modulære hjem. En af de vigtigste forskelle mellem modulære boliger og mobile homes er modulopbygget hjem fuldt tilpasselig. Arbejde med din modulære hjem bygherre til at bestemme, præcis hvilken type hjem du ønsker. Fra de firkantede optagelser til flisen, køkkenbordet, kan din modulære hjem være entydigt til din smag.

•Work med din modulære hjem fabrikanten at sørge for, at alle aspekter af byggeri på dit hjem er i overensstemmelse med statens forordninger. Fabrikanten har ofte en inspektør på stedet for at beskæftige sig med disse spørgsmål.

•Sørg parat til at spare tid og penge i opbygningen af et modulopbygget hjem. Modulære hjem byggeri tager typisk 3 til 6 måneder mindre end typiske on-site konstruktion, som normalt tager 12 til 18 måneder, ifølge EBSHomes.com. Modulære hjem byggeri er også ofte billigere end on-site konstruktion, fordi det sker i en mere effektiv fabriksmiljø.

Tips & advarsler

  • Nogle andre fordele ved opbygning af et modulopbygget hjem omfatter "stram kvalitetskontrol, stærk konstruktion, færre vejr forsinkelser og større samlede effektivitet for reducerede omkostninger," konstaterer CountryLiving.com.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com