Hvordan man opbygger en mudder Pad for keramiske fliser

December 10

Hvordan man opbygger en mudder Pad for keramiske fliser

Keramiske fliser er nyttige i et hjem eller en anden struktur på gulve, bordplader og vægge for at skabe en overflade, der er attraktivt og relativt holdbart og let at rengøre. Selvom der findes flere flise installationsmetoder, tillader brug af en mudder pad eller mørtel seng, til oprettelse af en plan overflade selv om det underliggende materiale ikke er niveau. Denne metode giver også oprettelsen af en skråning, når det er nødvendigt, som i et brusebad pan.

Instruktioner

•Forbered den underliggende flade. Hvis du planlægger at installere mudder seng på et beton underlag, ren beton. På træ undergulve eller situationer, hvor flise overflade er underlagt regelmæssig fugt eksponering, Hæft eller lim en vandtæt membran eller fugt barriere til den underliggende flade. Overlap nogen sømme, lavet af mindst 2 inches.

•Klippe metal tremme passer til overfladen og hæfte sig hen til den underliggende træ undergulv, væg eller imødegå materiale. Hvis du installerer mudder puden på toppen af beton, må ikke sættes tremme på gulvet. I stedet vente indtil nok mørtel er rustet til at gøre op ca. halvdelen af tykkelsen af mørtel seng, tryk den metal tremme i mørtel og fortsætte med mortaring.

•Forbered mørtel til mudderet pad ved at udvikle en færdigblandede mørtel efter fabrikantens anvisninger. Bruge en flydende tilsætningsstof i stedet for nogle eller alle af vandet til at forbedre styrken eller andre karakteristika af mudder.

•Pack mudder ind i metal tremme eller hønsenet ved hjælp af en murske og spredes et tyndt lag, kun bruger så meget som er nødvendig til dækning af metal.

•Tryk på træ afretningslag strimler ind i mudder, parallelt med hinanden og tæt nok på hinanden og væggene, således at lineal nemt når mindst to strimler ad gangen. Brug en plan for at sikre, at alle strimler selv med hinanden, at gøre mindre justeringer, som behøves for at sikre, at mudder pad er helt selv overflade.

•Pack mudder til at oprette den resterende del af puden, udfylde mellemrummene mellem træ afretningslag strimler.

•Køre den lineal over mudderet, ved hjælp af afretningslag strimler som guide, og fjern eventuelle overskydende mørtel eller udfyld lave steder. Glat overfladen med en træ flyde.

•Tag træ afretningslag strimler omhyggeligt når mudderet begynder at indstille.

•Fyld rum efterladt af træ afretningslag strimler med mudder og glat dem med float. Lad mørtel kur for et passende tidsrum, som varierer afhængigt af mudder blanding og tilsætningsstof anvendes, før du anvender bond frakke og keramiske fliser.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge et klæbemiddel vedhæfte den vandtæt membran til den underliggende flade eller touch-up hver korte område med butyl caulk at sikre, at du opretter en vandtæt foring.
  • Blød træ afretningslag strips i vand før placere dem i mudder-pad til at undgå vridning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com