Hvordan man opbygger en mudder Pan brusebad

August 4

Hvordan man opbygger en mudder Pan brusebad

Præfabrikerede bruser pander er hverdagskost, men en traditionel mudder pan brusebad er værd den indsats, der kræves til at bygge den. En anden fordel er, at du kan bygge bruseren nogen dimensioner, som du kan lide; du er ikke begrænset af standard brusebad pan størrelser. Mudder betyder mange forskellige ting i verdens opbygning. Når det kommer til brusebad pander, er det simpelthen Portland cement, sand og vand.

Undergulv

Den bedste mudder pan vil ikke vare hvis undergulvet ikke støtte den. Factoring i pan, konkrete board på væggene, mørtel, flise og injektionsmørtel, kan traditionelle mudder-base brusebad let veje 1,000 pounds. Hvis hjemmet er på en betonplade, er det sikkert at antage, at gulvet vil støtte brusebadet. Med en krydsfiner undergulvet er nogle inspektion i orden. Tidligere vandskade fra et andet brusebad eller badekar er afsløret som mørke pletter og warped områder. Leje en entreprenør til at styrke eller genopbygge en blød undergulvet tilføjer år til livet i bruseren.

Indramning gadehjørnet

Bruser kantstenen, som er den hævet læbe over åbningen, er bygget af stabling tre eller flere two-by-fours og fastgørelse dem på gulvet. Dette holder vand fra kører i hele badeværelsesgulvet. Selvom du kan bygge en rektangulær kasse fra tømmer og fastgøre det, gør stabling bestyrelser kantstenen så tæt som muligt. Hvis undergulvet er konkret, du har brug for en beton kantsten i stedet for træ. Sprede mørtel på beton og sæt en række af solid beton blokke i mørtel som om du æglæggende mursten. En beton kantsten skal helbrede for et par dage før du fortsætter.

Før hældning

Skråning mod afløbet begynder før du installerer vandtæt bruser membranen. En flad membran direkte ikke vand mod afløbet. Med en træ undergulv er før hældningen en omstændelig proces. Tar papir er hæftet til gulvet, og fine trådnet, kaldet metal tremme, hæftes over tar papir. Et lag af stiv mudder er så pakket over tremme. Mudder mix bør holde sin form, når du presse en håndfuld. Den rigtige hældning er ca 1 1/2-tommer-tykke på kanterne af bruseren og aftager gradvist til 3/4-inch-thick på afløbet. En murske eller bestyrelsen glatter mudderet. En smørbar, ikke stiv, mudder blanding med samme tykkelse og hældning er, hvad du har brug for på en konkret undergulvet.

Vandtæt membran

Mudder pan bruser liners er en tung, fleksible ark materiale fremstillet af PVC eller PVC. Skær i afløbet åbning i foringen mindre end omkredsen af afløb at undgå utætheder. Membranen er glattede over pre skrå bruser floor og op på væggene mindst 12 inches, folde hjørner til at passe i stedet for at skære dem. Membranen ombrydes omkring bremse, men du skal trim overskydende og vandtæt det med membran klæbemiddel. Ingen negle eller staples bruges til at fastgøre membranen undtagen omkring den øverste kant på væggen og langs den nederste kant udenfor kantstenen. Når membranen er installeret, er tremme installeret rundt om gadehjørnet og hæftet eller naglet til ydersiden. Hvis kantstenen er konkrete, ingen tremme er nødvendige.

Top mudder lag

Det øverste lag af mudder er en stiv mix bestående af ca 5 dele sand, 1 del Portland cement og kun nok vand til at gøre materialer klump og holde sammen. Bland de tørre ingredienser før tilsætning af vand. Mudder kan tilstoppe afløb linje, så dække afløbet åbninger med tape til gryden er færdig. Pack mudderet ca 1 1/2 inches tyk fra væggene til dræn, holde den samme hældning som de underliggende lag, og glat det med murske eller bestyrelsen. For at afslutte kantstenen, pakke stiv mørtel over tremme eller sprede en tyndere blanding over betonblokke. Du kan installere backer board på væggene efter gryden er indstillet, som kan tage 24 til 48 timer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com