Hvordan man opbygger en mur for at holde spær

August 15

Hvordan man opbygger en mur for at holde spær

Tag spær sidde på udvendige bærende vægge. Mens spær sidder i en vinkel på de øverste væg plader, kræves ingen særlige væg indramning for at installere spær. I stedet, spær vil forbinde til toppen af den udvendige væg ved hjælp af et birdsmouth hak, som er en skrå snit i undersiden af spær hvor det lever op til toppen af den udvendige væg. Opbygning af en ydervæg, der vil støtte spær er en avanceret projekt, så har en kyndig Tømrer på stedet under opførelsen.

Instruktioner

•Frame en ydervæg, der vil støtte spær mens muren liggende. Det er meget lettere at fastgøre væggen studs til de øverste og nederste plader mens tømmer er fladt på undergulvet.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg på undergulvet skal repræsentere indvendigt kant af muren. Kanten af karmen plade, som bør justeres med kanten af subflooring, repræsenterer den ydre kant. Hvis du indramning væggen med 2 af 4s, bør kridtstreg 3 1/2 inches fra kanten. Hvis du bruger 2-af-6s, bør det være 5 1/2 inches fra kanten.

•Lay to stykker af dimensional tømmer samme længde som nye væg side-by-side. Disse vil være de øverste og nederste væg plader. Mens du holder dem sammen, gøre blyant mærker på tværs af begge der repræsenterer placeringen af væggen studs. Standard stud afstand er 16 inches på center. Det betyder midtpunktet på hver stud bør være præcis 16 inches fra midtpunktet for den næste stud.

•Spread top og bundplade væg fra hinanden og holdning væggen studs mellem dem foring hver stud med de tilsvarende markerer på de to plader.

•Nail plader til studs ved hjælp af en sømpistol og 16d negle. Indsætte to negle, fra ydersiden af plader i bunden eller toppen af hver mur stud. Hvis du bygger en 2 x 4 væg, indsætte to negle, jævnt fordelt. 2 af 6 væggen, bruge tre negle, jævnt fordelt. Tilslut både den øverste og nederste plader til hver mur stud på denne måde.

•Strømforbrug i standby væggen op og placere det, så indersiden nederste plade flugter med kridtstreg på gulvet og den ydre kant flugter med kanten af karmen plade.

•Nail væg på plads ved at skyde to negle ved siden af bunden af hver mur stud gennem bundpladen og i strøer, der kører under subflooring.

•Temporarily Bered den nye mur af sømning lange stykker af tømmer til væggen og undergulv til at holde det fra at falde, mens du konstruere tilstødende udvendige vægge. Hvordan at skinne det er ligegyldigt, så længe du ikke rejse over seler.

•Build udvendige tilstødende vægge som du gjorde den første væg, stå dem op, og knytte dem til strøer på samme måde. Fjerne de midlertidige seler undervejs vedhæftet fil, og bruger en tømrer niveau og en tømrer pladsen til at kontrollere, at væggene er lige og plumb. Du kan have til at skubbe, skubbe eller trække forskellige dele af væggene til at opnå dette.

•Installer et slips plade på toppen af den øverste væg plade. Et slips plade er et andet stykke af dimensional tømmer, der strækker sig over toppen af en mur og over hjørne af den tilstødende væg, binde de to vægge sammen. Nail slips plade til vægpladen, indsætte to 16d negle over hver mur stud. Slips plade vil køre hele vejen rundt om toppen af væggen.

Tips & advarsler

  • Når væggene er på plads og niveau, kan du indstille spær. Opfylder den nederste kant af spær toppen af væggen, skal du hak spær, så det passer til fladt på toppen af væggen.
  • Instruktioner til at bygge en ydervæg er ligetil, men det er væsentligt, at væggen er firkantet og plumb før du angiver spær. Desuden, hvis væggen har en dør eller windows, skal du foretage bestemmelser for overførsel af belastning over disse elementer til væggen studs på siderne. En erfaren tømrer, ingeniør eller arkitekt bør fastlægge placeringen af døre og vinduer og indramning nødvendigt at støtte dem.
  • Ansøge om byggetilladelse, før de bygge en ny struktur eller ændre en struktur.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com