Hvordan man opbygger en mur, hvor strøer er parallelle

April 12

Hvordan man opbygger en mur, hvor strøer er parallelle

De særlige overvejelser involveret i opførelsen af en mur, hvor strøer er parallelle omfatter hvordan at forankre væg på undersiden af strøer og give en sømning overflade til loft belægninger langs væggens øverste kant. Den mest almindelige løsning er at installere korte stykker af indramning tømmer, kaldet blokering, vinkelret mellem strøer. Blokering giver en sømning overflade for væggene at falde mellem strøer og tjener som et jævnt fordelte fastgørelse overflade finish materialer, såsom drywall. I nogle tilfælde justerer væggens øverste plade med en parallel tværbjælke, som giver en ankerplads overflade, men kræver stadig blokerer for at rumme loft gips.

Instruktioner

Væg under tværbjælke

•Measure højde mellem gulvet og den nederste kant af tværbjælke. Bruge en rundsav til at skære en øverste og nederste plade til den ønskede længde af væggen fra 2 x 4 tømmer. Skære studs til den målte højde minus tykkelsen af den øverste og nederste plade. Opdele Væggens længde i inches af 16 og runde op til at bestemme antallet af studs for en standard 16-inch afstand.

•Align plader ender, tryk dem ansigt til ansigt og lægge ud stud steder langs plader kanter; en stud i hver ende og hver 16 inches mellem. Samle væggen på jorden, sandwiching studs mellem pladerne, med to søm gennem plader ansigter på hver af studs' ender.

•VIP væg på sin nederste plade og hejser det oprejst. Tilpasse væggens øverste plade direkte neden for den parallelle tværbjælke nederste kant. Plumb væggen og forankre væg til tværbjælke og undergulv med sømpistol. Plads negle mindst 24 inches på center eller ifølge lokale krav.

•Klippe to stykker af 2 x 4 til længden af væggens øverste plade; disse stykker vil lægge oven på mur og give sømning for loft gips. Lægge et stykke ansigt på toppen af væggens øverste plade på begge sider af tværbjælke, butting deres kanter mod den tværbjælke modsatrettede ansigter. Juster boards' ender med enderne af væggen. Fastgør boards til den øverste plade med sømpistol, afstand negle ca hver 24 inches. Hvis din pistol er læsset med 16d negle, reducere søm størrelse for at forhindre skarpe ender i fremspringende i væggens hulrum.

Væggen mellem strøer

•Measure afstanden mellem strøer. Opdele den foreslåede længden af væggen med 24 inches til at bestemme det nødvendige antal blokke; runde op resultatet at opnå et endelige tal. Brug chop saven til at skære det nødvendige antal blokke til længden fra stykker af 2 x 4 indramning tømmer.

•Align blokke vinkelret mellem strøer, ansigter flugter med strøer nederste kanter. Bruge en indramning sømpistol til at drive søm gennem de ydre ansigter af strøer og i enderne af blokke. Installere blokke mindst hver 24 inches på midten langs den foreslåede længden af væggen.

•Klippe væggens øverste og nederste plade efter den ønskede længde på væggen. Skære studs højde mellem strøer minus tykkelsen af den øverste og nederste plade gulv og nederste kant. Læg stud installationsplaceringer i hver ende af de øverste og nederste plader og hver 16 inches på center på tværs af feltet.

•Saml væggen på jorden, sandwiching studs mellem pladerne og fastgørelse nitter plader med to indramning negle i hver ende. VIP væg på sin bundplade og løft væggen oprejst. Justere væg i den ønskede position mellem de parallelle strøer, snugging sin topplade flush mod blokering.

•Anchor væg til blokering af kørsel indramning negle gennem bunden ansigt af den øverste plade og til blokering. Check væggen justering og forankre væg på gulvet ved at køre indramning negle gennem de udsatte ansigt af bundpladen og i undergulvet indramning.

Tips & advarsler

  • Klemme en skrot bord til din chop saw hegn til at oprette en simpel jig, der giver dig mulighed for hurtigt skære blokerende til længde.
  • Hvis bunden vægpladen falder mellem strøer, skal du bruge en lignende metode til at blokere til anchorage til undergulvet.
  • For en mur direkte under en tværbjælke, kan du gemme tømmer ved montering små længder af blokering til den øverste plade med 24-tommer mellemrum i stedet for en fuld længde planke.
  • Diskutere dine materialer og designbeslutninger med din bygning department at opretholde kode overholdelse.
  • Brug godkendt lukkeanordning til anker vægge til betongulve; konsultere din bygning myndighed for detaljer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com