Hvordan man opbygger en mursten cirkel

May 4

For at opbygge en mursten cirkel brand pit i din værftet, er det vigtigt at huske på ikke kun den nærhed, brand pit ligger til Parlamentet, men også hvordan nær ilden pit er træer og lavthængende grene. Standard mursten og mørtel bruges til at oprette ildgruben mursten cirkel med mellem tre og fire kurser af mursten bestående af sidevæggene af pit. Tamp ned snavs sikkert som brand pit vil blive placeret, og der vil ikke være behov for yderligere foundation arbejde.

Instruktioner

•Pick et passende sted for dine mursten cirkel og lay hula hoop på jorden for at forestille sig størrelsen af brand ring. Bruge skovlen til at udgrave jorden for at sikre, at det er fladt og niveau.

•Pack ned i jorden inden for rammerne af ringen fast. Denne pakkede jorden er hvor du vil placere mørtel til det første kursus af mursten. Mix, en af poserne af mørtel i trillebør med rake, derefter bruge murske til at tømme den på jorden inde i cirklen af hula hoop. Tamp mørtel forsigtigt, men ikke bekymre dig om oprydning de ydre kanter af mørtel. Bare sørg for at toppen er lige og niveau.

•Sæt de første kursus af sten på mørtel så at udenfor spidsen af hver mursten er selv med udvendig diameter af hula hoop. Tryk på hver mursten forsigtigt med håndtag af murske til at sætte sig fast i mørtel og til at sørge for, at murstenene er selv og niveau.

•Mix andet pose af mørtel i trillebør og anvende det med murske til toppen af det første kursus af mursten. For det andet kursus af mursten, vil hver mursten placeres for at slå bro over skellet mellem mursten under den. Fortsætte med at bruge hula hoop til at sikre, at murstenene selv og symmetrisk.

•Mortar toppen af den anden løbet af mursten som du gjorde det første kursus, derefter tilsættes den tredje kursus på samme måde, at det andet kursus blev tilføjet. Hvis du ønsker det, tilføje en fjerde kursus af mursten, så godt.

•Mortar toppen af den endelige kursus af mursten som de tidligere kurser var mortared og derefter anvende fælles landbrugspolitik mursten for at afslutte installationen af mursten brand ring. Tillad mørtel hærde i en uge før du bruger brand pit.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com