Hvordan man opbygger en mursten indkørsel

May 30

Hvordan man opbygger en mursten indkørsel

Som kunstnere ved, guide veje og indkørsler øje mod fjernere objekter. Som en besøgendes øje vil rejse langs din indkørsel samt den besøgendes bil, giver det god mening at gøre indkørslen så attraktive som muligt. Mens snavs og grus drev er praktiske, og asfalt giver en glat overflade, tilføje mursten indkørsler en varm, klassisk udseende til din landskabsarkitektoniske. Desuden, mens du installerer mursten indkørsler tager mere arbejde end en grus indkørsel, sidste de i lang tid med lidt vedligeholdelse.

Instruktioner

Kortindgangsdør lokalt vand og gasselskaber og få dem til at markere din gas- og vandledninger. Undgå at sætte indkørslen over disse linjer.

•Temporarily markerer placeringen af indkørsel med to slanger, en for hver side. Stå tilbage og evaluere udseende og frirum for indkørslen. Når du er sikker på du har det, hvor du ønsker det, skal du bruge midlertidig mærkning spraymaling til at markere kanterne af indkørslen.

•Dig jord og sod hvor du agter at sætte indkørslen. Grave ned mindst 8 inches. Kontrollere skråning med et niveau. Hvis det er muligt, skråtstille indkørsel mod street så vandet kan løbe af. Hvis dette ikke er muligt, sikre, at der ikke er en lav spot på indkørsel til vand til at akkumulere. Hvis indkørslen skråningerne nedad mod dit hus, kurve indkørslen, således at vandet løber til siden af huset og ikke direkte ind i din garage.

•Pour og spredning af sand og grus fyld indtil det er 4 inches dyb. Det vil støtte mursten og mulighed for regnvand afløb. Markere en metal spil på 4 inches, og skub det ind i grus og sand fyld til at bestemme dybden.

•Tamp ned af grus og sand fyld og recheck dybden. Hvis nogen områder er lav, tilføje mere grus, glatte det og tamp igen. Spray overfladen af grus og sand med vand mens stampemaskiner for at hjælpe det løse.

•Tilføj 1 tomme af sand over grus og sand fyld. Bruge en 2 x 4 tommer bestyrelse, blev afholdt med den smalle kant mod sandet, for at så frem og tilbage over den sand base, aften sandet og komprimere det. Bruge metal staven til at kontrollere dybden. Grus og sand bør sammen nu være 5 inches.

•Sæt de første kursus af sten langs kanten. Løb-bond mønster er traditionelt anvendes, men der er andre mønstre muligt. At lægge en running-bond mursten mønster, lay mursten end-to-end parallelt ved siden af indkørslen. Når du starter det andet kursus, placere den første mursten af den anden linje af klodser ved siden af, og parallel til det første kursus i mursten med slutningen linet op med midten af en mursten i det første kursus. Dit mål er at vakler mursten, så ingen to mursten ender på samme sted, undtagen i begge ender af indkørslen.

•Measure og skære klodser til at passe på enderne af indkørslen ved hjælp af en mursten så. Mursten Save bruge vand til at holde bladet fra overophedning og reducere støv produceret.

•Tamp mursten i sted flere gange. Lå en bunke sand på drevet og bruge en push kost for at flytte sandet i revner mellem stenene. Feje den overskydende sand ned af drive. Vand drevet til at rense mursten og bosætte sig i sandet i revner ned. Gentag fylde revner med sand efter en måned.

•Fyld i langs kanterne med jord, der matcher din naturlige landskabspleje. Tamp ned løst snavs og vand det til kompakt jord så meget som muligt. Hvis det er muligt at dyrke frø jorden covers, såsom græs, i dit område, i jorden som rødderne hjælper med at holde mursten fra skiftende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com