Hvordan man opbygger en mursten skorsten til en brændeovn

January 22

Brændeovne er effektive kilder af varme til et hjem og sikker, så længe du installere dem korrekt. Omstrejfende slagger eller gnister kan starte brandene i brændbart gulvtæppe eller trægulve uden ordentlig skorstenen. Den korrekt installation altid inkluderer en brandsikker Arne bygget store nok til at rumme størrelsen af den brændeovn.

Instruktioner

•Measure ud af det område, hvor du ønsker at bygge din skorsten. Tage den dybde og bredde på din brændeovn og tilføje 18 inches eller flere både af dem at nå frem til størrelsen af din skorsten. De ekstra 18 inches er mindst af de fleste bygningsreglementer for en sikker Arne beskytte dit gulv mod risiciene ved en brændeovn. Placere skorstenen mindst 36 inches fra enhver brændbare vægge og 18 inches fra en brandsikker væg.

•Sæt ned et lag af mursten til at danne en prøveudsendelse, give dig selv en chance for at fuldende dit layout. Om mursten flad skaber en 2 1/4-tommer lag af murværk til at beskytte dit gulv. Efterlade en 3/8-inch hul mellem mursten til mørtel. Måle længden og bredden af det faktiske område, der mursten dækker. Mærke gulvet med en blyant, skitserer området.

•Klippe 3-tommer træ trim passer til længden og bredden af området muret til alle fire sider. Brug en gering sav til at skære 45-graders vinkler i hjørnerne.

•Tag mursten fra området skorstenen. Fastsætte en sektion af 1/4-inch brandsikker pap, skåret til at passe inden for blyantsrettelser dispositionen. Skære pap udenfor med en hobbykniv og en lineal. W øre en støvmaske til at beskytte mod indånding alle asbestfibre.

•Applicer en perle af byggeri selvklæbende omkring omkredsen af pap. Sted pap over det målte område til skorstenen. Pap isolerer gulvet fra enhver overdreven varme fra den brændeovn.

•Klippe et stykke af 24-gauge stål til at passe over pap bruger aviator klip. Anvende en perle af byggeri selvklæbende langs omkredsen og indstille stål over pap. Ark af stål beskytter gulvet mod enhver slagger eller gnister fra ilden i brændeovnen.

•Mix et parti af mørtel i en spand med lige nok vand til at gøre en tyk, men brugbar blandingen ved hjælp af en murske for at blande.

•Dæk et lille område af stål med et lag af mørtel ved hjælp af en 1/2-inch indskåret murske. Smør bagsiden og tilstødende sider af mursten og sæt i mørtel, vride dem et kvart drej til at sætte dem i mørtel. Brug en plan for at lægge mursten jævnt, trykke dem med en gummihammer og forlader en 3/8-inch hul mellem murstenene. Fortsat lægge mursten over mørtel, indtil du har dækket skorstenen.

•Tilføj hårdttræ trim omkring omkredsen af skorstenen, sømning kanterne sammen med trim negle, omslutter mursten. Putty over søm hoveder og finish som ønsket.

•Grout mellem mursten med mørtel ved hjælp af et morter taske. Udfylde hullerne med mørtel og glat flugter med overfladen af mursten med en murske. Ren off enhver ekstra mørtel, der får på overfladen af mursten med en fugtig klud. Tillad mørtel tørre i 5 til 7 dage før indstilling brændeovn oven på mursten.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com